Hasan344
80+ Gold
Hayır Pcde kullaniyorum yanlış anladınız.ps3 de çalıştırabildiniz mi f710 u
Hayır Pcde kullaniyorum yanlış anladınız.ps3 de çalıştırabildiniz mi f710 u
kardeş burda mısın?Yok sizin kol daha ucuz F710 tekrardan alabilirsiniz benim önerdiğim kol en ucuz 700 TL şu an Trendyol da çok ucuz diye paylaştım herkes alsın diye yurtdışı fiyatı da 40 dolar bu arada 6 yıl dayandıysa F710 çok şanslıymışsınız LB RB tuşları nasıl peki hala ilk günkü gibi mi yoksa bastığınızda algılamıyor çift basmanız gerekiyor mu.
Evetkardeş burda mısın?
altta Test Circularity var onu işaretlerseniz dediğim şekilde olur ss alabilisiniz analoğu bıraktıktan sonraKeşke onu da yapabilsem ama onun için video alıp YouTube ye atmam lazım ama güvenebilirsin yazdıklarıma kol fiyatına oranla gayet iyi.
Bu videoyu da tamamen izleyin zaten adam kolu detaylı bir şekilde incelemiş.
Gel barışalım kalbini kırdıysam, mesajları tekrar okudum da haksız olduğum yerler var. Ben sadece tercihimi söylemek istedim.
Olur tabi ki sorun yok bende senin kalbini kırdıysam aynı şey geçerli.Gel barışalım kalbini kırdıysam, mesajları tekrar okudum da haksız olduğum yerler var. Ben sadece tercihimi söylemek istedim.
Alıntıyı görüntülealtta Test Circularity var onu işaretlerseniz dediğim şekilde olur ss alabilisiniz analoğu bıraktıktan sonra
Abi kadin doğru söylüyür haAmd Nvidia tartışmasında ki savunuculuğu anlıyorumda. Oyun kolunda imitasyon kavgası.Çıktığını ilk defa görüyorum.
Kadın kim laAbi kadin doğru söylüyür ha
hiç fena değilOlur tabi ki sorun yok bende senin kalbini kırdıysam aynı şey geçerli.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Bunun benim parmaklarım ile alakası yok mu.
Kol aşırı iyiymiş renk olarak ne önerirsiniz beyaz alsam dualsense çakması gibi duruyor siyahda asil bir duruş varBu kolu almanızı tavsiye ediyorum şu an Türkiye piyasasındaki bu fiyata bulabileceğiniz en iyi kol orijinal PS5 kolu 10/10 ise bu kol 10/6 puan rahat alır bir fake kola göre oldukça iyi zaten PS4 için kullanabileceğiniz en iyi kollardan biri T28 kol USB TYP-C RGB ışığı dahili hoparlörü bluetooth özeliği dokunmatik Touch Pad'i titreşimi gayet güzel bu arada orijinal DualSense kolunda olduğu gibi adaptive trigger ve haptic feedback özellikleri yok yine orijinal DualSense kolunda olan mikrofon özelliği de yok tuşların basma hissi güze şarj dock özelliğini destekliyor yani özetle fiyat performans ürünü kesinlikle kaçırmayın normalde 700 TL bandında satılıyor şu an fiyatı ucuz diye açtım konuyu Trendyol'da 516 TL şu anki fiyatı indirim kuponu ile falan daha ucuza alıyorsunuz kaçırmayın derim.
Siyah çok güzel duruyor evet ama sizin tercihiniz beyaz model de kötü durmuyor bu videodan detaylı bakabilirsiniz beyaz modele öyle çok dikkatli bakmayınca bu arada çok fazla belli olmuyor kalite anlamında dediğim gibi fake bir kol için baya kaliteli.Kol aşırı iyiymiş renk olarak ne önerirsiniz beyaz alsam dualsense çakması gibi duruyor siyahda asil bir duruş var