Neler Yeni

FAKE PS5 Kolu (T28) PS4 VE PC için Gamepad

99723

80+ Silver
Bu Gamepad Windowsta sorunsuz çalışıyor demi birde bluetooth dongle ile bağlanırken hem kulaklık hem kol aynı anda bağlanırmı bağlanırsa gecikme olurmu son olarakta dokunmatik yüzey calısıyormu calısıyorsa windowsta oyunlarda tam olarak ne işe yarıyor ? Bilgi verirsen veya bilen yazarsa sevinirim
Bluetooth dongle ikisi bağlanır mı bilmiyorum ama geçikme olmaz bağlanırsa da bağlanmaz ise USB TYPE-C kablosu ile de kullanabilirsiniz Windows da dokunmatik kısmı çalışıyor tabi ki destekleyen oyunlarda haritayı falan o yüzey ile gezebiliyorsun bazı oyunlarda destek daha iyi tabi bazı oyunlarda ise sadece tuş olarak kullanılıyor ama PlayStation oyunları gibi kullanan maalesef PC de çok fazla oyun yok.
Bu videoyu da izleyin belki kafanızdaki soru işaretlerine yanıt olur.

SadeceSeyf

80+ Gold
zam yapmış hemen ya ayip :D

99723

80+ Silver
zam yapmış hemen ya ayip :D
Video gelirse fiyatı uçar kesin bu arada gelmeden alan alsın 500 TL fiyata satılıyorken bende fiyatı çok uygun diye açmıştım konuyu bu kolun normal fiyatı 700 TL Trendyol satıcıları 660 TL yapmış bu fiyata değmez artık bunun yerine Sony DualShock 4 V2 alınır artık.

SadeceSeyf

80+ Gold
Video gelirse fiyatı uçar kesin alacak olan alsın bende 500 TL fiyata satılıyorken fiyatı çok uygun diye açmıştım konuyu Trendyol satıcıları 660 TL yapmış bu fiyata değmez artık bunun yerine orijinal Sony DualShock 4 V2 alınır.
Daha ne kadar uçacak kanka.Uçarsa gider orjinal olanı alırım.Ayda 1 kere vatanda 1200-1300 e düşüyor :D

ShiroKami

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Murat Doğan
Bunu almak mı daha mantıklı olur yoksa bi 400-500 daha koyup orjinal ds4 olmak mı ? d-pad'i xbox tarzı yuvarlak bitişik olanları sevmiyorum dövüş oyunlarında zorluk çıkarıyor , o yüzden ayrık d-pad'i olan uzun ömürlü kaliteli bir gamepad arıyorum.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Bu kolu almanızı tavsiye ediyorum şu an Türkiye piyasasındaki bu fiyata bulabileceğiniz en iyi kol orijinal PS5 kolu 10/10 ise bu kol 10/6 puan rahat alır bir fake kola göre oldukça iyi zaten PS4 için kullanabileceğiniz en iyi kollardan biri T28 kol USB TYP-C RGB ışığı dahili hoparlörü bluetooth özeliği dokunmatik Touch Pad'i titreşimi gayet güzel bu arada orijinal DualSense kolunda olduğu gibi adaptive trigger ve haptic feedback özellikleri yok yine orijinal DualSense kolunda olan mikrofon özelliği de yok tuşların basma hissi güze şarj dock özelliğini destekliyor yani özetle fiyat performans ürünü kesinlikle kaçırmayın normalde 700 TL bandında satılıyor şu an fiyatı ucuz diye açtım konuyu Trendyol'da 516 TL şu anki fiyatı indirim kuponu ile falan daha ucuza alıyorsunuz kaçırmayın derim.
Kol PS4 için uyumlu ise haptik titreşim falan nasıl kullanılıyor PS4 de öyle bir oyun yok ki? Ya da o özellikleri sadece PC ye bağlayınca mı kullanılıyor?

SadeceSeyf

80+ Gold
Aynı fiyata düşerse alırım artk

Lhaenir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emre Kızılkaya
Aldım bakalım, trendyolda %5 indirimle 608 liraya düşüyor.

99723

80+ Silver
Bunu almak mı daha mantıklı olur yoksa bi 400-500 daha koyup orjinal ds4 olmak mı ? d-pad'i xbox tarzı yuvarlak bitişik olanları sevmiyorum dövüş oyunlarında zorluk çıkarıyor , o yüzden ayrık d-pad'i olan uzun ömürlü kaliteli bir gamepad arıyorum.
Uzun ömür ve kalite açısından Sony DualShock 4 V2 kolu öneriyorum tabi ki.

omuraycil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Ömür AYCIL

99723

80+ Silver
Kol PS4 için uyumlu ise haptik titreşim falan nasıl kullanılıyor PS4 de öyle bir oyun yok ki? Ya da o özellikleri sadece PC ye bağlayınca mı kullanılıyor?
Bende Dualsense de var tuşların basma hissiyatı bir fake kola göre baya kaliteli olmuş zaten attığım videolarda inceleyenlerin çoğu da aynısını söylüyor normal titreşim var PS4 kolunda olduğu gibi orijinal DualSense de olduğu gibi adaptive trigger ve haptic feedback özellikler tabi ki yok PS5 ile yarım uyumlu çalışıyor sadece PS4 oyunlarını bu kol ile oynayabiliyorsunuz kutusun da adaptive trigger ve haptic feedback var gibi gözükse de sahte bu kol daha çok PS4 için güzel bir alternatif kol orijinal kolun yanına yedek alınabilir PC için de yine aynı kullanılır bu kola kısaca DualShock 4 ün DualSense kasası ile süslenmiş hali diyebiliriz.
Alıntıyı görüntüle

SadeceSeyf

80+ Gold
Bitmiş kanks :s
Bende Dualsense de var tuşların basma hissiyatı bir fake kola göre baya kaliteli olmuş zaten attığım videolarda inceleyenlerin çoğu da aynısını söylüyor normal titreşim var PS4 kolunda olduğu gibi orijinal DualSense de olduğu gibi adaptive trigger ve haptic feedback özellikler tabi ki yok yine orijinal DualSense kolunda olan mikrofon özelliği de yok PS5 ile yarım uyumlu çalışıyor sadece PS4 oyunlarını bu kol ile oynayabiliyorsunuz kutusun da adaptive trigger ve haptic feedback var gibi gözükse de sahte bu kol daha çok PS4 için güzel bir alternatif kol orijinal kolun yanına yedek alınabilir PC için de yine aynı kullanılır kısaca bu kola DualShock 4'ün DualSense kasası ile süslenmiş hali diyebiliriz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,861
Üyeler
165,427
Son üye
ulgerr13
Top Bottom