mszeyrek
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 6,665
Şimdi biri fps niye yakın der.En iyi işlemci 9100F' dir arkadaşlar.
Şimdi biri fps niye yakın der.En iyi işlemci 9100F' dir arkadaşlar.
Çözünürlük düşür de görelim, bruhEn iyi işlemci 9100F' dir arkadaşlar.
Arkadaşlar olay çözünürlük değil yorumlara aldanmayın 3.25 e bakın bunun tek nedeni i3 9100f en iyi oyun işlemcisidir.Şimdi biri fps niye yakın der.
İnteli küçük düşürmek için söylemeyeceğin yalan yok 9100f en iyi oyun işlemcisidir net konu kapandı.Çözünürlük düşür de görelim, bruh.
Özür dilerim, haklısınİnteli küçük düşürmek için söylemeyeceğin yalan yok 9100f en iyi oyun işlemcisidir net konu kapandı.
Bunu cidden kıyaslamışlar mı ya. Testi yapanı ailesiyle tehdit ettiler sanırım.En iyi işlemci 9100F' dir arkadaşlar.
Beyler rez alın bende el hareketiyle çektiği ssi 2 saatliğine pp yapcamArkadaşımız bizi bu olağan ve insanüstü bilgilerle şereflendirdiği için onu idol aldım ve artık bu profil resmini yapma zamanı gelmişti.
Beyler rez alın bende el hareketiyle çektiği ssi 2 saatliğine pp yapcam
İşte böyle AMD fanları ağlıyor. (dur intel pentium gibi emoji yağmuru atayım)Özür dilerim, haklısın.
gece 3 ile 5 arası yap.Beyler rez alın bende el hareketiyle çektiği ssi 2 saatliğine pp yapcam
En iyi işlemci 9100F' dir arkadaşlar.
Yapamıyorum zaten bu gazı nerden alıyor merak ediyorum@Abdullah Hacıgül abim nolur dava et avukatın olurum vallahi cezasını çeksin![]()
Yöneticiler görmesin
![]()
Sakin ol champ.Yapamıyorum zaten abi y*r*ak diyo ********** diyo oğlum bu bu gazı kimden alıyor lan 5tlye süs dron almış sürekli onla oynuyor tüm kaktüsleri sırayla g***ne s**cam m*lın ***** mıdır nedir cidden abi @Abdullah Hacıgül abim nolur dava et avukatın olurum vallahi cezasını çeksin