Fanım bozuldu

Razéus

80+
Reaksiyon skoru
0
Abilerim Ablalarım kardeşlerim merhaba benim çok büyük bi sorunum var fan ile alakalı fanım ilk pc yi açtığım gibi dönmeye çalışıyor 1 sn dönüyor ve o dönerken aşırı kötü bi ses çıkıyor döndükten sonrada 2-3sn duruyor ve yine dönmeye çalışıyor ama bakın aşırı kötü bir ses var sanki testereyle ağaç kesermişsiniz gibi bilgisayarım laptop korkuyorum içini açmaya bozarım diye servise götürmek istiyorum ama virüsten dolayı kapalı
bilgisayarım lenevo leigon y520 lütfen yardım edin eğer aranızda bu laptopu açmayı bilen varsa yardımınızla açabilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

lenevo leigon y530 olucak pardon

Abilerim Ablalarım kardeşlerim merhaba benim çok büyük bi sorunum var fan ile alakalı fanım ilk PC yi açtığım gibi dönmeye çalışıyor 1 sn dönüyor ve o dönerken aşırı kötü bi ses çıkıyor döndükten sonrada 2-3sn duruyor ve yine dönmeye çalışıyor ama bakın aşırı kötü bir ses var sanki testereyle ağaç kesermişsiniz gibi bilgisayarım laptop korkuyorum içini açmaya bozarım diye servise götürmek istiyorum ama virüsten dolayı kapalı
bilgisayarım lenevo leigon y520 lütfen yardım edin eğer aranızda bu laptopu açmayı bilen varsa yardımınızla açabilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

lenevo leigon y530 olucak pardon
Ben hazır sistem topladım bende de öyle galiba ya.
İlk sistemi açarken carrtt diye bir fan sesi geliyor.
Sıkıntı olmaz herhalde ben aldığımdan beri öyle ama sizinki yeni mi bilmiyorum.

Ben hazır sistem topladım bende de öyle galiba ya.
İlk sistemi açarken carrtt diye bir fan sesi geliyor.
Sıkıntı olmaz herhalde ben aldığımdan beri öyle ama sizinki yeni mi bilmiyorum.
malasef sadece açarken değil açarken başlıyoor 1 saat boyunca felan öyle dönüyor :/

Fandan gelen ses sürtme sesi gibi mi? Dönerken bir yere çarpıyor gibi ses geliyorsa ya tozlanmıştır ya da bozulmuştur.Ama bozulma ihtimali daha yüksek.Aynı durum bende de olmuştu içini açıp baktığımda bozuk olduğunu farkettim garantiye yolladım fanını değiştirip gönderdiler.En iyisi varsa garantisine göndermek.

Benim laptopta o ses çıkarken fan her kırılıp anakarta saplanmıştı. Daha doğrusu yapraklarından biri.

H
Fandan gelen ses sürtme sesi gibi mi? Dönerken bir yere çarpıyor gibi ses geliyorsa ya tozlanmıştır ya da bozulmuştur.Ama bozulma ihtimali daha yüksek.Aynı durum bende de olmuştu içini açıp baktığımda bozuk olduğunu farkettim garantiye yolladım fanını değiştirip gönderdiler.En iyisi varsa garantisine göndermek.
çok sağ olun bende garantiye götürmeyi düşünüyorum kendim açarsam bozabilirim teşekkürler hepinize

Geri