Fanıma Bişey Çarpıyor

theGladyator01

80+ Silver
Reaksiyon skoru
967
Thermaltake S200TG kasamın öndeki orta fanından bir ses geliyor. Kablolar fanın arkasından geçiyor o yüzden fanların kabloya değmesi mümkün değil. Yanlara çarpıyor dicem baktım yanlarla da boşluğu var. Galiba ortasındaki bilyadan fakat ben nasıl düzelteceğimi bilmiyorum. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

Thermaltake S200TG kasamın öndeki orta fanından bir ses geliyor. Kablolar fanın arkasından geçiyor o yüzden fanların kabloya değmesi mümkün değil. Yanlara çarpıyor dicem baktım yanlarla da boşluğu var. Galiba ortasındaki bilyadan fakat ben nasıl düzelteceğimi bilmiyorum. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
Araya ufak bişey sıkışmış olmasın hocam

Fan göbeği dağılmışsa düzelmez o.

Fanlar yalpalamaya başlamış muhtemelen bozuldu son nefesini veriyor.

Fanlar yalpalamaya başlamış muhtemelen bozuldu son nefesini veriyor.
Hocam sadece ortadaki 1 tanesi böyle yapıyor. 1 tanesi gitti mi zaten 3 ü de gidiyor da benim gözümde. Biraz hafif bir ses aslında açıp kullansam bir şey olur mu diye endişeleniyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fan göbeği dağılmışsa düzelmez o.
Araya ufak bişey sıkışmış olmasın hocam
Araya bişey sıkışmamıştır bence baya baktım hocam.

Hocam sadece ortadaki 1 tanesi böyle yapıyor. 1 tanesi gitti mi zaten 3 ü de gidiyor da benim gözümde. Biraz hafif bir ses aslında açıp kullansam bir şey olur mu diye endişeleniyorum.

Araya bişey sıkışmamıştır bence baya baktım hocam.
Yani herhangi bir zararı olmaz en fazla tamamen durur çalışmaz ama ses rahatsız ediyorsa çek fişi gitsin. Zaten kış da geldi.

Bende de aynı kasa var ama benim sorun psusunda ki fanda 2-3 hafta önce pancar motoru gibi ses geliyordu bu aralar tıkırtı sesi yapıyor özellikle oyuna girince.

Bende de aynı kasa var ama benim sorun psusunda ki fanda 2-3 hafta önce pancar motoru gibi ses geliyordu bu aralar tıkırtı sesi yapıyor özellikle oyuna girince.
Keşke PSU sunda olsa benim zaten değiştirme niyetim vardı gider komple değiştirirdim. Şimdi alakasız şekilde fanlardan gelince... Gidip Thermaltake 3lü Kit alcam galiba -2000tl 😕. Ama belki cözerim kasa önünde overthink yapıyorum şu anda.

1 fandan bahsediyorsun sadece onu değiştirsen nasıl olur daha uygun fiyatlı olmaz mı ?

1 fandan bahsediyorsun sadece onu değiştirsen nasıl olur daha uygun fiyatlı olmaz mı ?
Çok kötü durur o zaman

Aynı model fandan olsa şuan sipariş ederim. Öyle bir fan yok.

benimde çarpıyordu elimle biraz fanı kastırdım daha ses cıkarmadı hala calısıyor öyle bişey denediniz mi

benimde çarpıyordu elimle biraz fanı kastırdım daha ses cıkarmadı hala calısıyor öyle bişey denediniz mi
Evet hocam arkasındaki bacaklarını da kastırdım fanı da biraz ileri ittirdim ama yine de pancar motoru gibi maşallah. Şuan çıkarmıyor mesela bende anlamadım durumu açıkçası. Kafasına göre ya çıkarıyor ya çıkarmıyor.

Geri