Neler Yeni

Fanlar bazen çalışıyor bazen çalışmiyor

Kesteko

Cezalı
80+ Gold
En İyi Cevap
36
Reaksiyon skoru
11,988
Msi gaming x rx 570 ekran kartı var fanlardan ikisinden biri bazen çalışmıyor tek bir fan değil bazen biri bazen biri acaba guc yetersizliği olabilir mi diye düşündüm ancak anlamadim fan değiştirsem duzelirmi? 500wat guc kaynağı var

MSI gaming x rx 570 ekran kartı var fanlardan ikisinden biri bazen çalışmıyor tek bir fan değil bazen biri bazen biri acaba guc yetersizliği olabilir mi diye düşündüm ancak anlamadim fan değiştirsem duzelirmi? 500wat guc kaynağı var
Ekran kartı yüke binmeden çalışmama gibi bir durum mu var acaba?

Ekran kartını soğutmak gerekmediği zaman fanlardan birisi çalışmayabilir belirli bir sıcaklıktan sonra iki fanda çalışır.

Ekran kartı yüke binmeden çalışmama gibi bir durum mu var acaba?
evet kartın özelliği 60 dereceyi geçmeden çalışmaması ancak furmark testinde derece 74 75 olmasına rağmen çalışmıyor bi tanesi çalıştığında 80 dereceleri zorluyor ama ikiside çalışırsa 72 yi geçmiyor acaba nasıl düzeltebilrim fan değişsem çözülür mü?

evet kartın özelliği 60 dereceyi geçmeden çalışmaması ancak furmark testinde derece 74 75 olmasına rağmen çalışmıyor bi tanesi çalıştığında 80 dereceleri zorluyor ama ikiside çalışırsa 72 yi geçmiyor acaba nasıl düzeltebilrim fan değişsem çözülür mü?
Onu engelleyen bir şey yok dimi? Fanı üste doğru biraz ittirin aşa yukarı oynar biraz bi 2-3 kere dokunun düğme gibi.

Onu engelleyen bir şey yok dimi? Fanı üste doğru biraz ittirin aşa yukarı oynar biraz bi 2-3 kere dokunun düğme gibi.
fanın biri durduğunda kasanın camını açıp bilgisayar çalışırken fana dokunduğumda çalışmaya devam ediyor ama tekrar durabiliyor acaba güç yetersizliğimi onuda bilmiyorum. birde anakartın pci expressdeki mandalı çıktı mandalsız taktım port taraflarından vidaladım bundan olabilir mi? (kartta bir oynama olmuyor ve sağlam duruyor)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,837
Üyeler
173,271
Son üye
OBEZ PATLICAN
Geri