Fanlar çalışıyor pc açılmıyor

Saeron

80+
Reaksiyon skoru
14
Yakın arkadaşım ile birlikte aynı hazır sistemi aldık arkadaşın pcyi kurarken ilk çalıştırdığımızda açıldı yeniden başlattığımızda fanlar çalışmaya başladı ama pc açılmadı. Kendi pcmi kurdum aynısını yaşadım sistemin neresinde sorun var çözemiyoruz çözümü bilen varsa yardım edebilir mi
B650m S2H anakart
RX 7800 XT
2x kingston 16 gb ram
powerboost( 750w bronz) kasa
ryzen 5 9600x işlemci

Ekler

• IMG_4039.webp
    IMG_4039.webp
    2 MB · Hit: 19
fanlar nasıl calısıyor sesı nasıl yanı hızlımı yavaşmı eyer yavaşsa ekran kartı takılı olmaya bılır

ama ekran kartının ışıklar yanıyor fanlar da ne yavaş ne de çok hızlı çalışıyor ortalama bir hızda çalışıyor ilk düğmeye bastığımda klavye ışıklarım yanmıştı pc açılmıştı ama şuan sadece fanlarım çalışıyor ne klavye ışıkları yanıyor ne de ekran geliyor

ama ekran kartının ışıklar yanıyor fanlar da ne yavaş ne de çok hızlı çalışıyor ortalama bir hızda çalışıyor ilk düğmeye bastığımda klavye ışıklarım yanmıştı pc açılmıştı ama şuan sadece fanlarım çalışıyor ne klavye ışıkları yanıyor ne de ekran geliyor
dostum ekran kartın calısır ama ana karta tam takılı degıldır pc kablalorunu cıkartıp ekran kartını anakartan cıkar tak yaparmısın bende oldu ekran kartım yuvasına tam oturmamış

dostum ekran kartın calısır ama ana karta tam takılı degıldır pc kablalorunu cıkartıp ekran kartını anakartan cıkar tak yaparmısın bende oldu ekran kartım yuvasına tam oturmamış
az önce denedim ama maalesef yine olmadı anakartla alakalı bir problem mi acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,672
Üyeler
174,909
Son üye
DarkMyth61
Geri