çok kirli değil ancak tozlar yapışmış biraz komprösör yokta yumusak boyacı fırçası vardı pc için ona ne deniyordu işe yararmıkiYumuşak uzun uçlu fırçalar iş görür. Kompresör varsa o da iş görür .
Kompresör ile 5dk sürmüyor. Tavsiye ederim.
En son seçenek de söküp musluğun altina tutmak . Çok fazla kirli ise tabi .
kablolar kelepçelenmiş çıkarabilsem çıkarıcamdaDiş fırçası vb. fırçalar iş görür. Ben fanları söküp tektek temizlemiştim. Islak mendile sarabilirsin fırçayı.
Çıkmasada fırça yetişebilir.çok kirli değil ancak tozlar yapışmış biraz komprösör yokta yumusak boyacı fırçası vardı pc için ona ne deniyordu işe yararmıki
kablolar kelepçelenmiş çıkarabilsem çıkarıcamda
Ben petrole götürüp teker şişirme yerine 5 tl attım basıncı 40'a çektim bu üfledi toz moz bişi kalmadıAlıntıyı görüntüle
fanları temizliyemiyorum hiç çıkarmak lazım galiba toz bu kıvama gelmiş çok çabuk tozlanıyor sürekli son sürat dödüğü için extra fazladan tozlanma yapıyor boşta diş fırçası var küçük yumuşak iş görürmü
Fırçanın uçları uzun ve yumuşak olursa sıkıntı olmaz .çok kirli değil ancak tozlar yapışmış biraz komprösör yokta yumusak boyacı fırçası vardı pc için ona ne deniyordu işe yararmıki
kablolar kelepçelenmiş çıkarabilsem çıkarıcamda
benzinlikte hava bastım kasaya tüm parçalar etrafa uçtu napmam lazımBen petrole götürüp teker şişirme yerine 5 TL attım basıncı 40'a çektim bu üfledi toz moz bişi kalmadı
Çıkmasada fırça yetişebilir.
öyle yapıcam artık ama o fırçanın bi ismi vardı ya anakart temizlemek için kullanıyorlardı hatta elektirik iletmiyordu en sonunda yağsız kontak spreyi alıcam çok hızlı tozlanıyorFırçanın uçları uzun ve yumuşak olursa sıkıntı olmaz .
fanlar dönmüyomu knkBen petrole götürüp teker şişirme yerine 5 TL attım basıncı 40'a çektim bu üfledi toz moz bişi kalmadı