Neler Yeni

Fanların ters yönde dönmesi

Saruhan37

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Saruhan Yılmaz
Merhabalar 6 yıldır kullandığım sisteme zaman zaman eklemeler yaptım 3. Seneden itibaren kasanın bütün fanları saat yönünün tersine dönmektedir sistem yükseltmeleri yaptığım için psu yetersiz kalmaya başladı 2 yıldır da farklı psu ya geçiş yaptım anchor 650w 80+ güç kaynağı kullanıyorum.
Ancak hala bu sorun yaşamaktayım geçtiğimiz senelerde farklı bir forum sitesine yine ilgili bir başlık açmıştım ama kimse dönüş yapmadı fan kontrolcülü bir kasaya geçtim ondada aynı problemi yaşıyorum sizce bu neden olabilir?

Dentista

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Ahmet Anıl Erdemgil
Hangi fanları kullanıyorsun. Kasaya ters monte etmediğini düşünüyorum.

Saruhan37

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Saruhan Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nzxt nin kendi fanları dediğim gibi saat yönünün tersine dönüyor

Dentista

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Ahmet Anıl Erdemgil
Kasa fanlarının kutuplarını ters bağlayabilsen bile dönmeyeceklerdir. İçlerinde sürücüler ve sarmalar var bunlarla oynama yapmadan fanı ters çalıştırman çok zor. 2 tahminim var ya fanlarını ters taktın ya da NZXT reverse fan üretiyor mu bilmiyorum ama bıçak yapısı ters. Fan kontrolcüleri ile şuanda ters çalıştırma yapılabiliyorsa benim bilgim yok forumda bilgisi olan bir arkadaş yazabilir. Kontrolcü ile ters çalıştırılamıyor diye biliyorum.

Saruhan37

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Saruhan Yılmaz
nzxt kasaya geçmeden önce de bu sorunu yaşıyordum güç kaynağından dolayı olabilir mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Erkan
Ters calişmaz sistem ona göre yapılmıştır 2 kutuplu ise o başka siz ters dönen fanları araştırın normalde dönmez

Saruhan37

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Saruhan Yılmaz
Yani bikdiğim kadarıyla dönmesi gereken taraf mavi işaretlediğim şekilde olması lazım ama benim fanlarım kırmızı tarafına dönüyor video yükleyemediğimden böyle bir şey atmayı denedim :) kasanın ön tarafındaki aydınlatmalı fanlarda aynı bu şekilde dönüyor. @Dentista sizlere de teşekkür ederim ayrıca.

Ekler

• IMG_6360.jpeg
    IMG_6360.jpeg
    728.8 KB · Hit: 13

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,351
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Yani bikdiğim kadarıyla dönmesi gereken taraf mavi işaretlediğim şekilde olması lazım ama benim fanlarım kırmızı tarafına dönüyor video yükleyemediğimden böyle bir şey atmayı denedim :) kasanın ön tarafındaki aydınlatmalı fanlarda aynı bu şekilde dönüyor. @Dentista sizlere de teşekkür ederim ayrıca.
Yoo sola doğru döner zaten doğrusu bu.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,351
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Bak hatta bi an nası yav dedim işkillendim kasadaki fanlara baktım :D

Saruhan37

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Saruhan Yılmaz
Ama fan yaprakları sağa dönüş için tasarlanmış ayrıntılı bi slow motion gif hazırlamaya çalışıyorum ön tarafın fanları biraz daha kavisli orayı da göstermeye çalışacağım

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,351
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Ama fan yaprakları sağa dönüş için tasarlanmış ayrıntılı bi slow motion gif hazırlamaya çalışıyorum ön tarafın fanları biraz daha kavisli orayı da göstermeye çalışacağım
Öyle bir tasarım yok doğrusu bu. Aynı fanın beyazından bende de var zaten :D

Dentista

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Ahmet Anıl Erdemgil
Egzoz fanı görevi görüyor bu ve yönü doğru dostum. Havayı dışarı atması gerekiyor ters bir durum yok. Rica ederim ayrıca hastalarım yoğun hızlıca dönemiyorum bazen.

Saruhan37

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Saruhan Yılmaz
Eski fanım da bu buda zıt yönde dönüyordu eminiz değil mi

Ekler

• IMG_6363.jpeg
    3.7 MB · Hit: 5
Top Bottom