B BayMelvin 80+ Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 5 Reaksiyon skoru 1 4 Ağustos 2020 #1 0'dan kahraman olma konulu fantastik kitap önerisine ihtiyacım var. (Harry Potter & Lotr' yi önermeyin)
0'dan kahraman olma konulu fantastik kitap önerisine ihtiyacım var. (Harry Potter & Lotr' yi önermeyin)
Vuudx 80+ Silver Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 2,736 Reaksiyon skoru 1,179 4 Ağustos 2020 #2 Dedektif kurukafa diye bi seri var, bana çok cocukça gelmişti ama okuduğumda çok hoşuma gitmişti ve baya bi sarmıştı, öneririm
Dedektif kurukafa diye bi seri var, bana çok cocukça gelmişti ama okuduğumda çok hoşuma gitmişti ve baya bi sarmıştı, öneririm
Rivyalı Geralt 80+ Silver Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 4,336 Reaksiyon skoru 2,528 13 Ağustos 2020 #3 BayMelvin yazmış: 0'dan kahraman olma konulu fantastik kitap önerisine ihtiyacım var. (Harry Potter & Lotr' yi önermeyin) Devamı için tıklayın... Geç olacak ama witcher serisini öneriyorum.
BayMelvin yazmış: 0'dan kahraman olma konulu fantastik kitap önerisine ihtiyacım var. (Harry Potter & Lotr' yi önermeyin) Devamı için tıklayın... Geç olacak ama witcher serisini öneriyorum.