GPiro
80+ Platinum
İade konusunu unutmayın bak açılmış ürünleri almıyorlar beğendiyseniz bi videolarına göz atın alınÖnemli değil tutuş şeklimi değiştiririm alıyorum o zaman
İade konusunu unutmayın bak açılmış ürünleri almıyorlar beğendiyseniz bi videolarına göz atın alınÖnemli değil tutuş şeklimi değiştiririm alıyorum o zaman
ben bütceyi yanlış hesaplamışım 2.5k varmış ona ne önerirsin pro max ya da f1 pro var mad r varİade konusunu unutmayın bak açılmış ürünleri almıyorlar beğendiyseniz bi videolarına göz atın alın
pro max stokta var direk alabilrimben bütceyi yanlış hesaplamışım 2.5k varmış ona ne önerirsin pro max ya da f1 pro var mad r var
Scyrox donanım açısından daha güzel şimdi elin çok büyük düşündürüyor gamingenden ya v6 v8 modeli olabilir swarcowdan izle bide videosunu cashbak ile al iyzico ileben bütceyi yanlış hesaplamışım 2.5k varmış ona ne önerirsin pro max ya da f1 pro var mad r var
Yüzde 10 cashback ile alacaksın yanılmıyorsam 300 tl ilk sipariş indirimi varbütce o kadar çıkamam ki
Öyle oluyor lansman fiyatı bitmeseydi güzel olurduonun için bildiğim kartta yeterli kadar para olucak satın aldıktan sonra iade yapacak diye biliyorum ben
Malzeme kalitesi scyrox a göre biraz kötü ama güzel senin elim uzun olduğundan düşündürüyor hocammad r güzel değilmi kutusunda 8k dongle bile çıkıyor
şuanki kullandığım mouse yani rahat buda ama kalitesizMalzeme kalitesi scyrox a göre biraz kötü ama güzel senin elim uzun olduğundan düşündürüyor hocam
mad r içinde 100 lira eksik kalıyor çıldırıcam r1 pro max alıp geçsemmişuanki kullandığım mouse yani rahat buda ama kalitesiz
f1 pro da varMalzeme kalitesi scyrox a göre biraz kötü ama güzel senin elim uzun olduğundan düşündürüyor hocam
İkisininde videosunu izleyerek karşılaştırın hocam eliniz büyük ve küçük olabilir düşüncesi beni dişündürüyorşuanki kullandığım mouse yani rahat buda ama kalitesiz
Mesaj otomatik birleştirildi:
mad r içinde 100 lira eksik kalıyor çıldırıcam r1 pro max alıp geçsemmi
Mesaj otomatik birleştirildi:
f1 pro da var
Dragon fly diyorsanız ondada yok diye biliyorumf1 proya bakıyorum dongle falan varsa kutusunda onu alabilrim