Neler Yeni

Yardım Fantech Helios II XD3V3 1k alınır mı?

İade konusunu unutmayın bak açılmış ürünleri almıyorlar beğendiyseniz bi videolarına göz atın alın
ben bütceyi yanlış hesaplamışım 2.5k varmış ona ne önerirsin pro max ya da f1 pro var mad r var
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben bütceyi yanlış hesaplamışım 2.5k varmış ona ne önerirsin pro max ya da f1 pro var mad r var
pro max stokta var direk alabilrim

GPiro

80+ Platinum
Scyrox donanım açısından daha güzel şimdi elin çok büyük düşündürüyor gamingenden ya v6 v8 modeli olabilir swarcowdan izle bide videosunu cashbak ile al iyzico ile

Scyrox donanım açısından daha güzel şimdi elin çok büyük düşündürüyor gamingenden ya v6 v8 modeli olabilir swarcowdan izle bide videosunu cashbak ile al iyzico ile
bütce o kadar çıkamam ki

Yüzde 10 cashback ile alacaksın yanılmıyorsam 300 tl ilk sipariş indirimi var
onun için bildiğim kartta yeterli kadar para olucak satın aldıktan sonra iade yapacak diye biliyorum ben

Malzeme kalitesi scyrox a göre biraz kötü ama güzel senin elim uzun olduğundan düşündürüyor hocam
şuanki kullandığım mouse yani rahat buda ama kalitesiz

mad r içinde 100 lira eksik kalıyor çıldırıcam r1 pro max alıp geçsemmi

Malzeme kalitesi scyrox a göre biraz kötü ama güzel senin elim uzun olduğundan düşündürüyor hocam
f1 pro da var

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-04-03 021851.png
    Ekran görüntüsü 2025-04-03 021851.png
    42.9 KB · Hit: 4
Son düzenleme:

GPiro

80+ Platinum

mad r içinde 100 lira eksik kalıyor çıldırıcam r1 pro max alıp geçsemmi

f1 pro da var
İkisininde videosunu izleyerek karşılaştırın hocam eliniz büyük ve küçük olabilir düşüncesi beni dişündürüyor

İkisininde videosunu izleyerek karşılaştırın hocam eliniz büyük ve küçük olabilir düşüncesi beni dişündürüyor
f1 proya bakıyorum dongle falan varsa kutusunda onu alabilrim

Top Bottom