Yardım Fantech Helios II XD3V3 1k alınır mı?

İade konusunu unutmayın bak açılmış ürünleri almıyorlar beğendiyseniz bi videolarına göz atın alın
ben bütceyi yanlış hesaplamışım 2.5k varmış ona ne önerirsin pro max ya da f1 pro var mad r var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben bütceyi yanlış hesaplamışım 2.5k varmış ona ne önerirsin pro max ya da f1 pro var mad r var
pro max stokta var direk alabilrim

Scyrox donanım açısından daha güzel şimdi elin çok büyük düşündürüyor gamingenden ya v6 v8 modeli olabilir swarcowdan izle bide videosunu cashbak ile al iyzico ile

Scyrox donanım açısından daha güzel şimdi elin çok büyük düşündürüyor gamingenden ya v6 v8 modeli olabilir swarcowdan izle bide videosunu cashbak ile al iyzico ile
bütce o kadar çıkamam ki

Malzeme kalitesi scyrox a göre biraz kötü ama güzel senin elim uzun olduğundan düşündürüyor hocam
şuanki kullandığım mouse yani rahat buda ama kalitesiz

mad r içinde 100 lira eksik kalıyor çıldırıcam r1 pro max alıp geçsemmi

Malzeme kalitesi scyrox a göre biraz kötü ama güzel senin elim uzun olduğundan düşündürüyor hocam
f1 pro da var

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-04-03 021851.png
    Ekran görüntüsü 2025-04-03 021851.png
    42.9 KB · Hit: 30
Son düzenleme:

mad r içinde 100 lira eksik kalıyor çıldırıcam r1 pro max alıp geçsemmi

f1 pro da var
İkisininde videosunu izleyerek karşılaştırın hocam eliniz büyük ve küçük olabilir düşüncesi beni dişündürüyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,368
Üyeler
183,830
Son üye
Fur0120
Geri