Yardım Fantech Helios II XD3V3 1k alınır mı?

evet yokmuş mesela bu f1 pro ile r1 pro arasında ya da pro max arasında ne fark var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hissetiricek derece farkları varmı
Yani shape farkları var r1 pro max te kailh switchler var aynı zamanda f1 prodada o şekil batarya vardır bunlarda tek şey olan shape dir

Yani shape farkları var r1 pro max te kailh switchler var aynı zamanda f1 prodada o şekil batarya vardır bunlarda tek şey olan shape dir
hangisi daha iyi sence ayrıca bak bu videoda
f1 pro da dongle var

Valla hocam bu mouselar senin elin çok büyük kurtarmayabilir ondan bi model var oda kablolu
hocam bak bu şuanki kullandığmın ölçüleri 116.7 x 62.8 x 38 mm

buda r1 pro nun 120.7 64 37.8

benim kullandığımdan daha büyük bile yani profesyonel değilim zaten r1 prı yeterli deersen alıcam şimdi

benim kullandığımdan daha büyük bile yani profesyonel değilim zaten r1 prı yeterli deersen alıcam şimdi
Valla rahat olur dersen al yinede videolarına göz at eminlik olsun içinde ayrıca iade konusunu unutma

f1 pro da olur r1 proyla aynı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla rahat olur dersen al yinede videolarına göz at eminlik olsun içinde ayrıca iade konusunu unutma
videolarınıa baktım

mad R al geç ya uzatma fazla dandik felan değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,375
Üyeler
183,417
Son üye
ererdo0
Geri