Bazı oyunlarda var ama FC5'de bu özellik yok. Merak ettiğiniz oyun olursa "Cross-Play Games" diye internette aratabilirsiniz.
Is Far Cry 5 Cross Platform? | PC, PS4, And Xbox One - Game Specifications
Far Cry 5 Cross Platform support is always checked by the players to play with their friends from other platforms. Unfortunately, as of now, there is no crosswww.gamespecifications.com
Hayır.yani ben ps5’den arkadaşım ise PC’den aynı anda oynayamaz mıyız?
Direk tüm konsollar için geçerli. Bazı oyunlarda konsollar arası oynayabiliyorsun. Mesela Rainbow Six: Siege'de PS ve Xbox aynı anda oynayabiliyor.anladım hocam teşekkür ederim. Son soru olarak Xbox içinde mi bu durum geçerli yoksa sadece ps için mi?
hocam bende fifa için bunu yapacaktım ama olmuyor diye biliyorumHenüz ps5’i almadım ama yakın zamanda alacağım ve far cry 5’i arkadaşım PC’den ben ps’den aynı anda beraber oynamak istiyorum mümkün müdür bu? PC’den oluyor
Direk tüm konsollar için geçerli. Bazı oyunlarda konsollar arası oynayabiliyorsun. Mesela Rainbow Six: Siege'de PS ve Xbox aynı anda oynayabiliyor.
Sen PS'den, arkadaşın PC'den oynamak istediğin oyun varsa şu listelere göz atabilirsin:
All cross-platform games (PS5, Xbox Series X, PS4, Xbox One, Switch, PC)
A lot of games support cross-platform play now, but it's hard finding all of them in one spot. We did the digging to make a list of all cross-platform games.www.digitaltrends.comThe 20 Best Cross-Platform Games (Xbox, PS4, PC)
Cross platform games, so hot right now. Lol, see which crossplay games are currently most popular. We include all consoles and PC.www.gamedesigning.org