Neler Yeni

far cry 6 anlamadığım şekilde takılıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Tolga Yıldırım
oyunu oynarken birden %0gpu oluyor takılıp devam ediyor win+g den fps değerlerine baktığımda oyun her takıldığında oyunu görmüyor oyun geri geldiğinde fps değerleri geri geliyor

Danke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Yunus
Oyun Crack mi virus var mı bilgisayarda

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
can
benzer sorunu lolde yaşıyoruym ama sadece lolde yapıyor laptop, gpu kullanımı sanıselik sıfıra düşüyor yani gpu devreden cıkıp geri giriyor sürekli yapıyor bunu 3-5 saniyede bir bir türlü çözemedim bende

Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Arda Akel
Sorun oyunda degil, Windows 11'de. Bu kendi kendine ayarladigi "uyumluluk ayarlari" sacmaligi sag olsun.

Bende de Need for Speed: Payback'de oluyordu, simdi de Shadow of Tomb Raider'da oluyor arada fena drop yiyorum bir kac saniye ila 1 dakika arasinda, FPS 100 falan yaziyor ama yalan, tahminimce 40-50 de oynatiyor bir kismini.

Ulan oyunda polislerden kaciyorum/puzzle cozdum bir tuzagi aktif ettim kacmam lazim tam gaz aksiyon, drop yiyorum. Sonra yakalaniyorum/oluyorum.

kasadam87

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
burak demir
Çoğu kişide %0 gpu kullanımı sorunu mevcut , win11 'in son güncellemesiyle sorun oluşmuş olabilir. Driver'ı whql olarak güncelle eğer çözülmez ise mini setup tikini işaretle öyle kur.

Top Bottom