hikayeli tek oyunculu oyunlara para verdirmeyen torrent adamdır ne varsa kırsın geçsin ruslar bizde rahatça oynuyak.Deathloop'tan sonra Far Cry 6 da kırıldı. Sıradaki Dying Light 2 sanırım.
Dying Light pahalı olmasa alınır ama pahalı işte. Bir de bu ekonomide alınmaz. İnşallah kırılır.Deathloop'tan sonra Far Cry 6 da kırıldı. Sıradaki Dying Light 2 sanırım.
Az önce oynama fırsatım oldu.Deathloop'tan sonra Far Cry 6 da kırıldı. Sıradaki Dying Light 2 sanırım.
Oyunun fiyatı 59.99$ ama Türkiye'de 349.00₺ yani 21$. Bence oynamak istediğimiz oyunlara para biriktirp ulaşmalıyız. RTX3050-RX6600 alabiliyoruz ama oyunlara para veremiyoruz çok garipDying Light pahalı olmasa alınır
İndirdiğin sunucu ve yoğunluk çok etkiliyor o hızı.merhaba konuyla ilgisi olmayan bişey sormak istiyorum torrent ten oyun indirirken eskiden (askerden geldim) yaz sonu gibi 13mbs indiriyodu şimdi 400 kb nasıl düzeltebilirim bilen varsa şimdiden teşekkürler
3ten sonra bıraktımAz önce oynama fırsatım oldu.
1 saat kadar sabredebildim.
Önceki serilerini oynayanlar ne demek istediğimi bilirler.
Maalesef rezalet.
Her oyunu aynı mı olur arkadaş.
garip değil insanlar parasını sistem toplamak için ayarlıyorOyunun fiyatı 59.99$ ama Türkiye'de 349.00₺ yani 21$. Bence oynamak istediğimiz oyunlara para biriktirp ulaşmalıyız. RTX3050-RX6600 alabiliyoruz ama oyunlara para veremiyoruz çok garip
Parasını sistem almak için biriktiren bir insan hayli hayli oyun almak içinde biriktirir. Torrent'e başvurduğumuz sürece bizi seven yapımcıları da ülkeden kaçıracağız. Bölgesel fiyatlandırma yapılan çoğu oyunu satın almamız gerektiğini düşünüyorum.garip değil insanlar parasını sistem toplamak için ayarlıyor
troll olduğunu düşünüyorum.hikayeli tek oyunculu oyunlara para verdirmeyen torrent adamdır ne varsa kırsın geçsin ruslar bizde rahatça oynuyak.