Neler Yeni

Far Cry 6 torrente düştü

Rvnl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
341
İsim
‏‏‏‏‏‏‏‏
sanki oyunun yapımcısı benim de nispet yapıyor. az ilerde ağlayın rica ederim. bundan sonra da hak hukuk savunmayın. değişik canlılarsınız. belli ki daha önce emek verip bir şeyler yapmamışsınız.
Ağlayan sensin burda :ROFLMAO: 6 sayfa ağlamışsın resmen oyunun yapımcısı senin kadar ağlamamıştır buna zaten lmao.

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Çağrı Ö
  • Beğen
Reaksiyonlar: Rvnl

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Çağrı Ö
Tamam anime abim büyüksün. Az ötede ağlayayım ben.
hadi canım. bi de cowboy bebop'a saygı duyalım rica edeceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşte biz de bundan bahsediyoruz bebe ;)
"bebe" diye hitabın hoş değil. kusura bakmayın ama haksızlığa karşı çıkmak için haksızlığa uğrayanın benim olmam gerekmiyor. umarım siz de bu mentaliteye bir gün ulaşır ve "bana dokunmayan yılan bin yaşasın" kafasından çıkarsınız. ;)

Yiğit2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
Yiğit
Bana ücretsiz almak adamların emeğine saygısızlık gibi geliyor para bikritirip alırım emeğe saygı
(bu ekonomide biraz zor olsa da)

Kadir_1987

80+ Silver
hadi canım. bi de cowboy bebop'a saygı duyalım rica edeceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

"bebe" diye hitabın hoş değil. kusura bakmayın ama haksızlığa karşı çıkmak için haksızlığa uğrayanın benim olmam gerekmiyor. umarım siz de bu mentaliteye bir gün ulaşır ve "bana dokunmayan yılan bin yaşasın" kafasından çıkarsınız. ;)
Düzgün dil ile hitab ediyoruz yok.
" Sana göre "kaba dil kullanıyoruz yok.
Herkes seninle aynı görüş de olmak zorunda değil diyoruz yok.
Biz sana neden para veriyorsun enayimisin demiyorsak sen de para vermeyene hırsız'sın diyememen gerektiğini bilmen gerektiğini hatırlatıyoruz yine yok.

Sen hangi üslup ya da dil'den anlıyorsan söyle de ona göre izah edelim.

Yiğit2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
Yiğit
bende sizin tarafınızdayım , sizin gibi düşünüyorum ve bütçem oldukça steamdan alıyorum fakat olan durumu açıklamak istedim
Bende katılıyorum yapanlara saygısızlık bedava indirmek havadan gelmiyor oyunu yaptıkalrı para

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Çağrı Ö
Düzgün dil ile hitab ediyoruz yok.
" Sana göre "kaba dil kullanıyoruz yok.
Herkes seninle aynı görüş de olmak zorunda değil diyoruz yok.
Biz sana neden para veriyorsun enayimisin demiyorsak sen de para vermeyene hırsız'sın diyememen gerektiğini bilmen gerektiğini hatırlatıyoruz yine yok.

Sen hangi üslup ya da dil'den anlıyorsan söyle de ona göre izah edelim.
tamam da emek hırsızlığına "hırsız" demek kaba dil değildir. sizin anlamadığınız husus bu. emek çalıyorlar ben de "hırsız" diyorum. çok basit yani. sizin anlamanız için ben ne yapmalıyım? hangi dilden konuşmalıyım?

Kadir_1987

80+ Silver
tamam da emek hırsızlığına "hırsız" demek kaba dil değildir. sizin anlamadığınız husus bu. emek çalıyorlar ben de "hırsız" diyorum. çok basit yani. sizin anlamanız için ben ne yapmalıyım? hangi dilden konuşmalıyım?
Bu kadar efor sarfederek eline ne geçiyor ?

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,606
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
İlk çıktığı zamanlar da aldım yarım saat oynadım ondan sonra hiç girip oynama isteğim olmadı öylece duruyor oyun.

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Çağrı Ö
Top Bottom