Far Cry Primal Görev Gelmiyor

DeSouzab

80+
Reaksiyon skoru
80
Herkese Selam Dostlar. Far Cry Primal'da önüme çıkan bütün görevleri yaptım DAH'ın verdiği bütün görevleri yaptım sonrasında Roshanniyi yakaladım ve görev için konuştum konuşma bitince görev yeri haritada işaretlendiği yazdı ama haritada bir şey yoktu bir şey olmaz diyip batarinin son görevini yaptım bitirdim sonrasında hiç görev gelmedi dene?

tüm kulübeler 2. seviye özellikler 2. seviye karakollar ve ateş şenliklerinin hepsini ele geçirmedim sadece

Ekler

• 20251122020025_1.webp
    20251122020025_1.webp
    152 KB · Hit: 19
  • 20251122020035_1.webp
    20251122020035_1.webp
    121.7 KB · Hit: 18
Oyunu korsan oynuyorsanız, muhtemelen eksik dosya inmiştir.

Kanka köy deki eksik olan başarım fast travel hut(hızlı sehayat barınağı) başarımı. Onu açıcaksın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kanka köy deki eksik olan başarım fast travel hut(hızlı sehayat barınağı) başarımı. Onu açıcaksın
Bu fast travel ın yeri takkar ın kulubesinin oralardaydı diye hatıtlıyorum

İlerlemeye gelirsek onu bütün ateş şenliklerini falan alınca gelir diye düşünüyorum

Son düzenleme:
Oyunu korsan oynuyorsanız, muhtemelen eksik dosya inmiştir.
hayır steamdan

İlerlemeye gelirsek onu bütün ateş şenliklerini falan alınca gelir diye düşünüyorum
fast travel hut(hızlı sehayat barınağı) Kontrol Etmek İçin Oyuna Girdim Saçma Bir Şekilde Görev Haritaya Eklenmiş Dün 2-3 Defa Çık Gir Yapmama Rağmen Gelmemişti Görev :D

Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrular mısınız? Basit çözüm de belki çözüm olabilir.

Geri