- En İyi Cevap
- 28
- Reaksiyon skoru
- 12,058
Demek istediğimi anlamıyorsun amaTürkçe yama var . Ben bu oyunu oynadım ancak denerim .
Demek istediğimi anlamıyorsun amaTürkçe yama var . Ben bu oyunu oynadım ancak denerim .
Senin dediğin düpe düz bu oyunun yerine police petrol officer alın diyorsun . tr yok Diyorsun bende çözümünü söylüyorum .Demek istediğimi anlamıyorsun amaTürkçe yama varsa korsan indirmede var napalım şimdi
![]()
Evet gideyimde korsan Far Cry indireyim 78 TL yede Police Simulator alayımSenin dediğin düpe düz bu oyunun yerine police petrol officer alın diyorsun . tr yok Diyorsun bende çözümünü söylüyorum .
Sen kendi fikrini söyledin , bende kendi fikrimi söyledim. Kimsenin fikrine saygısızlık yapmaya hakkın yok.Korsan ne alaka hocam Türkçe yama var internetlerde Saçma saçma konuşacaksan hiç yazma daha iyi .
350 tane oyunum var benim, boş boş konuşma kardeşim.seninde korsana teşvik etme hakkın yoktur .
O zaman ne diye cevap yazıp duruyorsun yazmadan sıkıntılı misin kardeşBundan banane kardeşim . Saçma saçma yazıcaksan konudan çık bir daha muhattap olma