Neler Yeni

FAR SARARMA NASIL DÜZELTİLİR

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam bunu yaptıktan sonra daha kısa sürede eski haline döndüğünü duymuştum doğruluk payı nedir ?
Kendi arabamızın farına yaptık . Yaklaşık 1 yıl oldu ve resim atabilirim herhangi bir solma belirtisi yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kloroform nerde bulabilirim
Sanırım internette set olarak satılıyor makine ile birlikte. Alacaksan dikkat et hemen uçuyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
batuhan beydoğan
Kendi arabamızın farına yaptık . Yaklaşık 1 yıl oldu ve resim atabilirim herhangi bir solma belirtisi yok.

Sanırım internette set olarak satılıyor makine ile birlikte. Alacaksan dikkat et hemen uçuyor.
makinesi derken ayriyetten makine de mi lazım

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
makinesi derken ayriyetten makine de mi lazım
Isıtıcı makine ile beraber kullanılıyor. Tabi çaydanlıkta falan da ısıtıp kullananlar görmüştüm. Videoda detaylı hali var izlerseniz görürsünüz. Ya da hiç uğraşmayın hocam parçacıya sorun çok pahalı olacağını sanmıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
batuhan beydoğan
Isıtıcı makine ile beraber kullanılıyor. Tabi çaydanlıkta falan da ısıtıp kullananlar görmüştüm. Videoda detaylı hali var izlerseniz görürsünüz. Ya da hiç uğraşmayın hocam parçacıya sorun çok pahalı olacağını sanmıyorum.
klaroformu çarşıda falan bulabilir miyiz veya bizim burda yakında boya zımpara falan satan baya kapsamlı bir mağaza var orda olabilir mi

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam bunu yaptıktan sonra daha kısa sürede eski haline döndüğünü duymuştum doğruluk payı nedir ?
IMG_20220226_221415.jpg
Sol far orjinal far sağ taraf sonradan takılma. Biz sola uyguladık ve sapsarıydı. İlk hali olsa atardım da yok. Henüz bir solma hissetmedim

klaroformu çarşıda falan bulabilir miyiz veya bizim burda yakında boya zımpara falan satan baya kapsamlı bir mağaza var orda olabilir mi
Hocam nalburlarda olduğunu duymuştum. Siz bir sorun ama önce bir videoyu izleyin detaylı anlatıyor hem görmüş olursunuz.
Ama çoğu nalburda bulunduğunu duymuştum

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kloform üstüne vernik atarsanız hiç sararma solma olmaz. .

Top Bottom