Dostum senin önerdiklerinde çok tutarsız birbirleriyle mesela corsair kulaklık, SS mouse öneriyorsun saçma yani yinede öneri için teşekkür ederimmouse: SS Sensei Ten
Kulaklık: Corsair virtuoso SE RGB hifi (fiyat performans olsun diyorsan fury X baya baya övüyorlar ses kartın iyi ise cloud alpha seriside olabilir)
Klavye:Ben büyük enterlı klavye seviyorum o yüzden çok öneri veremicemfiyat performans olarak monster pusat klavye olabilir. yada logi serisinden olabilir
her şey performansmı? bence değil burda sen 100 kişiye ücretsiz arctis 7 ver bide senin dediğin kulaklığı ver kaç kişi senin dediğin modeli alır? bi elin parmaklarını geçmez şahsen o kadar para veriyorsam tek kriter ses kalitesi olmamalı diye düşünüyorum.Bunun gibi
Native Instruments Komplete Audio 2 USB Ses Kartı Fiyatı
Native Instruments Komplete Audio 2 USB Ses Kartı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dostum, sırf gaming diye böyle. İnan 1600tl üstünde stüdyo kulaklıklari bunlardan cok daha iyi. Ha derki SS olsun şık olsun buyursun alsın ama böyle bir canavardan mahrum kalır.
Ve şu var, o kulaklıkları yayıncılar sponsorluk ile kullanıyor.
Ninja yayıncısının bu alanda sponsoru yok ve kullandıgı kulaklık DT990 Pri
Sadece tasarıma önem verin bravo.her şey performansmı? bence değil burda sen 100 kişiye ücretsiz arctis 7 ver bide senin dediğin kulaklığı ver kaç kişi senin dediğin modeli alır? bi elin parmaklarını geçmez şahsen o kadar para veriyorsam tek kriter ses kalitesi olmamalı diye düşünüyorum.
Ayrıca ben kendi alıcağım modelleri yazdım, param sınırsız olsaydı da o arkadaşa dediğim ürünleri alırdım.
Baturay da falan görmüştüm üretilmiyor diye biliyordum çok güzel kulaklık ciddenAbi ciddi misiniz
Sırf Gaming yazıyor diye o bütçede daha kötü kulaklıklari kakalıyorlar size. DT990 Pro ya da farklı bir stüdyo kulaklığı Arctis Pro vs. tanımaz bile.
Yalnız @Dark Lighting eğer DT990 Pro aklına yatarsa bir o kadar paraya ses kartı alman MECBUR
Takma o Khz işini. Şu kulaklıkla FiiO E10K da alınabilirBaturay da falan görmüştüm üretilmiyor diye biliyordum çok güzel kulaklık ciddenama arctis pro 10-40.000 khz olayı biraz cezbediyor
Dostum iyi hoş profesyonel kulaklıkta çok tipsiz be ne yalan söyliyimTakma o Khz işini. Şu kulaklıkla FiiO E10K da alınabilir
![]()
AKG K612 Pro Stüdyo Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AKG K612 Pro Stüdyo Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AKG K612 Pro Stüdyo Kulaklığı özelliklerini incele, 7.000,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Sana bıraktım, ille de yakışıklı dersen Virtuoso bak.Dostum iyi hoş profesyonel kulaklıkta çok tipsiz be ne yalan söyliyim![]()
her şey performans ya bi kulaklığa 2000 lira veriyorsun ama görünüşte neyse şimdi arkadaş kızmasın.Dostum iyi hoş profesyonel kulaklıkta çok tipsiz be ne yalan söyliyim![]()
Onunda mühendisliği biraz yanlış olmuş gibi mesela mic açma kapama çok saçma yerdeSana bıraktım, ille de yakışıklı dersen Virtuoso bak.
Dt 990 pro düşünüyorum da o ses kartı olmadan çalışmıyor mu veya ses kartsız tam performans mı vermiyor ?Sana bıraktım, ille de yakışıklı dersen Virtuoso bak.
Mouse baya iyi klavye apex 7 alırım, kulaklık pro x nasıl ?DT990 Pro, G Pro Wireless ve Apex Pro derim.
Yanına mic olarak çok üst düzey bir şeye gerek yok konu aç 400tl lik bir mic is gorür
Şaka mı bu?
Takım olsun demedin kiDostum senin önerdiklerinde çok tutarsız birbirleriyle mesela corsair kulaklık, SS mouse öneriyorsun saçma yani yinede öneri için teşekkür ederim
Dt 990 pro alasım var aslında o nasıl ? Klavye bi kere apex 7 olacak o OLED ekranda yapacak çok şeyim varTakım olsun demedin kipiyasada en iyi fps mouse ss sensei ten. Kulaklık corsairin bahsettiğim olanı yada logi g pro x en iyisi olması lazım. En iyileri istersen farklılık olur tabi ki. yok takım olsun diyorsan hepsini logi alabilirsin g502, g pro x ve klavye. steelseries kulaklıklar şahsen logi ve corsairin yanıdnan geçemez
DT990 Pro 250OHM luk manyak bir kulaklıkOnunda mühendisliği biraz yanlış olmuş gibi mesela mic açma kapama çok saçma yerde
Dt 990 pro düşünüyorum da o ses kartı olmadan çalışmıyor mu veya ses kartsız tam performans mı vermiyor ?
Mouse baya iyi klavye apex 7 alırım, kulaklık pro x nasıl ?
Hocam bakın, G Pro X DT kadar iyi değil, olsa onu öneririm zaten.D
Dt 990 pro alasım var aslında o nasıl ? Klavye bi kere apex 7 olacak o OLED ekranda yapacak çok şeyim var, fare g pro wireless düşünüyorum kabloludan nefret ediyorum 9 yıldan beri wireless mouse kullandığım için kablolu garip geliyor ve kabloludan farkı yok gecikme süresi yok hatta daha iyi gibi neyse rival 650 mi g pro mu ? Birde dark core gaming eklemek lazım