Fare Kulaklık Klavye önerisi

Full beyaz yapıcaksın varya uff
Mouse: glorious model o white
Klavye:Anne pro 2
kulaklık:arctis 7 beyaz

mouse: SS Sensei Ten
Kulaklık: Corsair virtuoso SE RGB hifi (fiyat performans olsun diyorsan fury X baya baya övüyorlar ses kartın iyi ise cloud alpha seriside olabilir)
Klavye:Ben büyük enterlı klavye seviyorum o yüzden çok öneri veremicem :D fiyat performans olarak monster pusat klavye olabilir. yada logi serisinden olabilir
Dostum senin önerdiklerinde çok tutarsız birbirleriyle mesela corsair kulaklık, SS mouse öneriyorsun saçma yani yinede öneri için teşekkür ederim

Bunun gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum, sırf gaming diye böyle. İnan 1600tl üstünde stüdyo kulaklıklari bunlardan cok daha iyi. Ha derki SS olsun şık olsun buyursun alsın ama böyle bir canavardan mahrum kalır.

Ve şu var, o kulaklıkları yayıncılar sponsorluk ile kullanıyor.

Ninja yayıncısının bu alanda sponsoru yok ve kullandıgı kulaklık DT990 Pri
her şey performansmı? bence değil burda sen 100 kişiye ücretsiz arctis 7 ver bide senin dediğin kulaklığı ver kaç kişi senin dediğin modeli alır? bi elin parmaklarını geçmez şahsen o kadar para veriyorsam tek kriter ses kalitesi olmamalı diye düşünüyorum.

Ayrıca ben kendi alıcağım modelleri yazdım, param sınırsız olsaydı da o arkadaşa dediğim ürünleri alırdım.

her şey performansmı? bence değil burda sen 100 kişiye ücretsiz arctis 7 ver bide senin dediğin kulaklığı ver kaç kişi senin dediğin modeli alır? bi elin parmaklarını geçmez şahsen o kadar para veriyorsam tek kriter ses kalitesi olmamalı diye düşünüyorum.

Ayrıca ben kendi alıcağım modelleri yazdım, param sınırsız olsaydı da o arkadaşa dediğim ürünleri alırdım.
Sadece tasarıma önem verin bravo.

Abi ciddi misiniz :D
Sırf Gaming yazıyor diye o bütçede daha kötü kulaklıklari kakalıyorlar size. DT990 Pro ya da farklı bir stüdyo kulaklığı Arctis Pro vs. tanımaz bile.

Yalnız @Dark Lighting eğer DT990 Pro aklına yatarsa bir o kadar paraya ses kartı alman MECBUR
Baturay da falan görmüştüm üretilmiyor diye biliyordum çok güzel kulaklık cidden :D ama arctis pro 10-40.000 khz olayı biraz cezbediyor

Baturay da falan görmüştüm üretilmiyor diye biliyordum çok güzel kulaklık cidden :D ama arctis pro 10-40.000 khz olayı biraz cezbediyor
Takma o Khz işini. Şu kulaklıkla FiiO E10K da alınabilir

Dostum iyi hoş profesyonel kulaklıkta çok tipsiz be ne yalan söyliyim :)
her şey performans ya bi kulaklığa 2000 lira veriyorsun ama görünüşte neyse şimdi arkadaş kızmasın.

Kablolu istiyorsan delta core rgb indirimde müzik anlamında da aşırı iyidir bizzat denedim ve bayıldım.

Sana bıraktım, ille de yakışıklı dersen Virtuoso bak.
Onunda mühendisliği biraz yanlış olmuş gibi mesela mic açma kapama çok saçma yerde

Sana bıraktım, ille de yakışıklı dersen Virtuoso bak.
Dt 990 pro düşünüyorum da o ses kartı olmadan çalışmıyor mu veya ses kartsız tam performans mı vermiyor ?

DT990 Pro, G Pro Wireless ve Apex Pro derim.

Yanına mic olarak çok üst düzey bir şeye gerek yok konu aç 400tl lik bir mic is gorür

Şaka mı bu?
Mouse baya iyi klavye apex 7 alırım, kulaklık pro x nasıl ?

Son düzenleme:
Dostum senin önerdiklerinde çok tutarsız birbirleriyle mesela corsair kulaklık, SS mouse öneriyorsun saçma yani yinede öneri için teşekkür ederim
Takım olsun demedin ki :D piyasada en iyi fps mouse ss sensei ten. Kulaklık corsairin bahsettiğim olanı yada logi g pro x en iyisi olması lazım. En iyileri istersen farklılık olur tabi ki. yok takım olsun diyorsan hepsini logi alabilirsin g502, g pro x ve klavye. steelseries kulaklıklar şahsen logi ve corsairin yanıdnan geçemez

D
Takım olsun demedin ki :D piyasada en iyi fps mouse ss sensei ten. Kulaklık corsairin bahsettiğim olanı yada logi g pro x en iyisi olması lazım. En iyileri istersen farklılık olur tabi ki. yok takım olsun diyorsan hepsini logi alabilirsin g502, g pro x ve klavye. steelseries kulaklıklar şahsen logi ve corsairin yanıdnan geçemez
Dt 990 pro alasım var aslında o nasıl ? Klavye bi kere apex 7 olacak o OLED ekranda yapacak çok şeyim var :D , fare g pro wireless düşünüyorum kabloludan nefret ediyorum 9 yıldan beri wireless mouse kullandığım için kablolu garip geliyor ve kabloludan farkı yok gecikme süresi yok hatta daha iyi gibi neyse rival 650 mi g pro mu ? Birde dark core gaming eklemek lazım

Onunda mühendisliği biraz yanlış olmuş gibi mesela mic açma kapama çok saçma yerde

Dt 990 pro düşünüyorum da o ses kartı olmadan çalışmıyor mu veya ses kartsız tam performans mı vermiyor ?

Mouse baya iyi klavye apex 7 alırım, kulaklık pro x nasıl ?
DT990 Pro 250OHM luk manyak bir kulaklık :D.

Ses kartı şart yani. Böylece Arctis pro parasina geliyor

D

Dt 990 pro alasım var aslında o nasıl ? Klavye bi kere apex 7 olacak o OLED ekranda yapacak çok şeyim var :D , fare g pro wireless düşünüyorum kabloludan nefret ediyorum 9 yıldan beri wireless mouse kullandığım için kablolu garip geliyor ve kabloludan farkı yok gecikme süresi yok hatta daha iyi gibi neyse rival 650 mi g pro mu ? Birde dark core gaming eklemek lazım
Hocam bakın, G Pro X DT kadar iyi değil, olsa onu öneririm zaten.

Ve size bir şey söyleyeyim DT990 Pro tam 40 senelik bir kulaklık ve hala profesyoneller arasında çok meşhur ve kullanılıyor :D. Bu da sesin neredeyse gelişmediğinin kanıtı.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,072
Üyeler
189,542
Son üye
Tatuboyyy
Geri