Enes Türköz
80+
- Reaksiyon skoru
- 129
VALORANT oynuyorum genelde. Pençe tipi tutuyorum fareyi. 200 TL'yi geçmeyen uygun bir fare önerir misiniz?
HP Omen 600 veya Katar ProVALORANT oynuyorum genelde. Pençe tipi tutuyorum fareyi. 200 TL'yi geçmeyen uygun bir fare önerir misiniz?
omen 600 arkadaşın bütçeyi aşıyor.HP Omen 600 veya Katar Pro
Aorus M2VALORANT oynuyorum genelde. Pençe tipi tutuyorum fareyi. 200 TL'yi geçmeyen uygun bir fare önerir misiniz?
O zaman diğer önerdiğim Katar Proyu alsın ben iki seçenek sundum sonuçta![]()
HP Omen 400 3ML38AA Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP Omen 400 3ML38AA Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HP Omen 400 3ML38AA Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 749,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 675,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Post automatically merged:
omen 600 arkadaşın bütçeyi aşıyor.
aynen.O zaman diğer önerdiğim Katar Proyu alsın ben iki seçenek sundum sonuçta
(Veya MediaMarkta stok gelmesini bekleyip 190 TL'ye Omen 600 alabilir)