Çözüldü✓ Fare ve Klavye Önerisi (CS:GO)

Bütçe ?

Hocam mouse konusunda her zaman kablolu tarafında bulunmuşumdur ama düşük hassasiyet oyuncusuysanız kablosuz almanızı öneririm.
Ben oynarken bazen o kadar çok elime dolaşıyor ki kriz geçirtiyor ara sıra.

bütçe

Teşekkürler arkadaşlar, kusura bakmayın hemen cevap veremedim. Bütçe kısıtlı, o yüzden önceliğim fare. Klavyeyi sonra da hallederim. Fare içinde öyle ahım şahım bir bütçem yok. 300 küsür liraya Steelseries Rival 3 alacaktım, vazgeçmiştim. Şimdi 600-700 lira bandında... Yani en kötü ihtimal bu fareyi (Steelseries Rival 3) alacağım. Daha iyi olduğunu düşündüğünüz, f/p tavsiyelerinizi bu fiyat çercevesinde bekliyorum.
Post automatically merged:

Bütçeni bilmiyorum ama peşinen söyleyeyim
CS'de hardcore bir oyuncuysan/olacaksan şimdiden kesinlikle Zowie al
Klavye olarak Razer, Logitech, HyperX, iyidir
Evet kesinlikle öyle. E-spor da takip eden birisi olarak Zowie'yi almayı çok isterim ama şu anlık f/p ürünler ile idare etmem gerek yoksa istediğim fare:

Bütçeni bilmiyorum ama peşinen söyleyeyim
CS'de hardcore bir oyuncuysan/olacaksan şimdiden kesinlikle Zowie al
Klavye olarak Razer, Logitech, HyperX, iyidir
Zowie mouse un bir numarası kalmadı. Tüm e-sporcular zowie kullanıyor diye en iyisi o sanılıyor ama onlar şekline alıştıkları için kullanıyorlar. Arkadaşın almasına gerek yok.

Zowie mouse un bir numarası kalmadı. Tüm e-sporcular zowie kullanıyor diye en iyisi o sanılıyor ama onlar şekline alıştıkları için kullanıyorlar. Arkadaşın almasına gerek yok.
Tam olarak öyle demeyelim ama söylediğin gibi diğer markalarda bu konuda e-sporcuları daha fazla tatmin etmeye başladılar, haklısın. Mesela Logitech G Pro... Üst segmentte gözüm yok hocam, bildiğiniz f/p, sensörü kaliteli, malzemesi kaliteli fare öneriniz varsa paylaşırsanız sevinirim. Ben de şu an sadece Steelseries Rival 3 var, alternatiflerine bakıyorum sonra pişman olmamak için.

Tam olarak öyle demeyelim ama söylediğin gibi diğer markalarda bu konuda e-sporcuları daha fazla tatmin etmeye başladılar, haklısın. Mesela Logitech G Pro... Üst segmentte gözüm yok hocam, bildiğiniz f/p, sensörü kaliteli, malzemesi kaliteli fare öneriniz varsa paylaşırsanız sevinirim. Ben de şu an sadece Steelseries Rival 3 var, alternatiflerine bakıyorum sonra pişman olmamak için.
Bütçe vermediğin için direk en fp sini atıyorum

Teşekkürler ama kablolu tercihimdir. Bir de bu tarz ürünler nedense bana hiç güven vermiyor. Bilindik markaları tercih ederim ama f/p olarak baya iyi görünüyor.
Post automatically merged:

Teşekkürler ama kablolu tercihimdir. Bir de bu tarz ürünler nedense bana hiç güven vermiyor. Bilindik markaları tercih ederim ama f/p olarak baya iyi görünüyor.
Bütçe maks attığınız ürünün fiyatı kadar 700-800, o da fiyatları verdiğime değecek bir ürün olmalı yoksa daha aşağısı olursa daha iyi olur.

Screenshot_1.png

Rival 3 alacaktım ama bu set bayadır ilgimi çekiyordu, 1500 lira iken param yoktu alamamıştım. 1650 de yine de iyi geldi ve Razer Battle Bundle ürününü aldım. Faresi de kağıt üstünde Rival'den daha iyi.

Geri