Evet bu ghostingFareyle masaüstünde hızlıca daire çizdiğimizde birden fazla imleç görüyoruz. Bu Ghosting sayılıyor mu ?
nası yaEvet bu ghosting
Hocam kesin ve net ghosting kendim kullanıyorum samsung G3 LF24G35TFWMXUF baya ghosting var ama Asus un ips 23.8 inç monitörü var hiç öyle olmuyorghosting değilde hz ile alakalı sanırım bende 75 hz var bende de var şöyle bi 300 400 hz olsa baya azalır sanırım
Post automatically merged:
nası ya
iki monitörün hz değerleri nedir hocamHocam kesin ve net ghosting kendim kullanıyorum samsung G3 LF24G35TFWMXUF baya ghosting var ama Asus un ips 23.8 inç monitörü var hiç öyle olmuyor
Post automatically merged:
Ayrıca siyah (griye yakın siyah) yüzeyde imleci hızlı hareket ettirirse kırmızılıkta görebilir
165 ve 144iki monitörün hz değerleri nedir hocam
ben şey diye düşünüyordum;165 ve 144
kuzenimin monitörü büyük ihtimalle 1 ms ama kendiminki eski bir monitör olduğu için bilmiyorumMonitörler kac ms peki
MS ile alakası yok.Monitörler kac ms peki
Ghosting hayaletlenme demektir. Genelde FPS oyunlarında adamı vurduğunu sanarsın ama aslında arkasında bıraktığı hayalete vurursun. Yani küçük de olsa dez avantajı var.bir şey sorucam ghosting rahatsız etmiyor beni ama daha kötü bir dez avantajı varmı oyunlarda yada çizim yaparken vs?