Palo DAYI 👑
80+ Gold
ne alaka laMousepad değiştirip denedinizmi
ne alaka laMousepad değiştirip denedinizmi
ya ben anladım senin sorununuda reis bu çözüm çok değişken yaa bizati olarak başımdan geçti nası çözdüğümü bile hatırlamıyorum ama kesinlikle yaşadım yani ve şuan yanlış anlama 1000tl için sorunun benimde sorunum o7Evete farklı mouse değiştirdim hatta kasanın ön ve arka girişlerinde de tek tek denedim belki usb girişi bozuktur diye.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Denedim lakin olmadı malesef.
Mouse pad dokusu bozuksa mouse bırakıldığında titreme yapabilirne alaka la
çevresel şeylerle alakası yok bunun bu zımbırtı yazılımsal videoda 125hz çekince düzelmez zaten mousepadden olsaMouse pad dokusu bozuksa mouse bırakıldığında titreme yapabilir
Joystickide çıkardım vulkan komutunu yazınca oyun biraz geç başladı ama sorun devam ettiJoystick takılımı pc de
joystick takılıysa onu çıkarın
Evet 2 farklı mousepad değiştirdimMousepad değiştirip denedinizmi
reis sen bi discord verir misinJoystickide çıkardım vulkan komutunu yazınca oyun biraz geç başladı ama sorun devam etti
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet 2 farklı mousepad değiştirdim
1080p çözünürlükte denedim şimdi fakat gine aynı.Yani sadece ileri geri sağ sol yapınca çok akıcı ,joystick ile oynayınca çok akıcı.ama ne zaman fareyle etrafa bakarsam kasma hissayatı ve o titreme oluyo.Çok tuhaf.Dostum şunu farkettim, 2k çözünürlükte 144 hz'de oynamaya çalışıyosun. rtx 3080 ve 5600 2k da darboğaza sebep oluyor olabilir ve bundan dolayı oyunun akıcı değil gibi geldi bana. 1920x1080 yapıp 144 hzde dener misin ?
hazarcoban ekleyebilirsinizreis sen bi discord verir misin
ekledimhazarcoban ekleyebilirsiniz