yusuf7878
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 990
Tamam onların üzerlerinde 1 adet daha olması gerekli. O ikisini bağlayıp 1 tanede o daisy chain ile bağlı olanı kullan.Kablo 2 tane çıktı
Tamam onların üzerlerinde 1 adet daha olması gerekli. O ikisini bağlayıp 1 tanede o daisy chain ile bağlı olanı kullan.Kablo 2 tane çıktı
Daisy Chain hangisiTamam onların üzerlerinde 1 adet daha olması gerekli. O ikisini bağlayıp 1 tanede o daisy chain ile bağlı olanı kullan.
Daisy Chain hangisi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Daisy Chain hangisi
Daisy Chain hangisi
Daisy Chain hangisi
Sen 1 tanesini tekli 1 tanesininde ikisini tak diyorsun ama okuduğuma göre verimlilik böyle az oluyormuşAlıntıyı görüntüle
Kabloalrın böyle olması gerekli. 1 tane kablo 2'ye ayrılıyor.
Alıntıyı görüntüle
Kabloların böyle olması gerekli. 1 tane kablo 2'ye ayrılıyor.
Hangi ekran kartını kullanıyorsun?Sen 1 tanesini tekli 1 tanesininde ikisini tak diyorsun ama okuduğuma göre verimlilik böyle az oluyormuş
Aorus Elite 9070 XTHangi ekran kartını kullanıyorsun?
9070XT için 2 adet tek PCI-e 8 pin kablosu yeterli. Kağıt üstünde 375W verebilmesi gerekli zaten. O ekran kartıda 360W civarı çekiyor tam yükte. 1 tane daisy chain ile sorun olmaması lazım. En fazla kabloda ısınma yaşanabilir ama sanmıyorum.Aorus Elite 9070 XT
Anladım teşekkürler cevap için9070XT için 2 adet tek PCI-e 8 pin kablosu yeterli. Kağıt üstünde 375W verebilmesi gerekli zaten. O ekran kartıda 360W civarı çekiyor tam yükte. 1 tane daisy chain ile sorun olmaması lazım. En fazla kabloda ısınma yaşanabilir ama sanmıyorum.