Neler Yeni

Farklı bölüm okuyup yazılımcı olabilir miyim?

Lorien

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Akın
Uluslararası ilişkiler mezunu olup şu an Türkiye de bir e ticaret sitesinde yaklaşık 1.5 senedir çalışıyorum. Bu mümkün. Sığ ve yobaz zihniyetli şirketlere denk gelmediğin sürece senin ne yaptığın bu zamana kadar ne başardığın önemli. Benim elimde Google Play'de yayınladığım uygulamalarım ve yaptığım projelerim vardı. Dezavantajı bırak bir çok IK'nın en çok hoşuna giden şey senin bu işi kendi isteğinle sonradan öğrenmen.

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
Bende iktisat bölümü mezunu olarak yaklaşık 9-10 aydır mobil uygulama geliştiricisi olarak çalışıyorum. Tamamen kendini geliştirmeyle alakalı. Ben iş başvurusu yaptığımda github da 40 dan fazla uygulama, google play'de 2 tane yayınlamış olduğum uygulamam vardı. İş ilanlarına başvurmak için fazla bekledim bile diyebilirim. Sonuç olarak 3.mülakatımda işe alındım ve hala çalışıyorum

mrflex

80+
Uluslararası ilişkiler mezunu olup şu an Türkiye de bir e ticaret sitesinde yaklaşık 1.5 senedir çalışıyorum. Bu mümkün. Sığ ve yobaz zihniyetli şirketlere denk gelmediğin sürece senin ne yaptığın bu zamana kadar ne başardığın önemli. Benim elimde Google Play'de yayınladığım uygulamalarım ve yaptığım projelerim vardı. Dezavantajı bırak bir çok IK'nın en çok hoşuna giden şey senin bu işi kendi isteğinle sonradan öğrenmen.
hocam mesajlara bakar mısınız rica etsem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,978
Üyeler
166,297
Son üye
sahipkiranhazretleri
Top Bottom