Farklı MHz ram sorun çıkarır mı?

Dolar

80+ Silver
Reaksiyon skoru
906
Bende Corsair vengeance lpx 3000 MHz Cl 16 ram var ben bunun yerine Corsair vengeance lpx 3200 MHz Cl 16 ram kullanırsam sorun olur mu?

Spam
LŞASKLŞKSADKKDSAŞKİDALSDKAKSKDKASFASKFKAFASFDFGHDFGSHDFGH
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir daha oku knk sence olurmu :D

Ram türleri aynı ise sorun olacağını sanmıyorum fakat düşük olan MHZ değerini alırsınız.

Uygunsuz davranış
Bende Corsair vengeance lpx 3000 MHz Cl 16 ram var ben bunun yerine Corsair vengeance lpx 3200 MHz Cl 16 ram kullanırsam sorun olur mu?
yahu hem yazdığın şeyi okumaktan yahut görmekten acizsin yada ctrl+c v yapmayı bilmiyorsun... Ben gülünce de spamdan rapor etmişsin ne kadar komik ya insanlar :) Neden güldüğümü açıklamak ister misin? Tabi o kadar irade sahibi isen yerse yani :DD

ikisi farklı çalışacağı için mhz çakışması olur yüksek performans alamazsın çünkü ikisi single channel olmuş olur ikisi birbirinden bağımsız çalışacaktır buda arada sana fps drop yaşatabilir ama pek de etkilenmezsin.

Bir tane RAM'in var ve onu söküp 3200 MHz RAM mi takacaksın? Eğer tek RAM'se bu şekilde sorun yaratmaz. Eğer iki RAM birden kullanacaksan 3000 MHz üstüne çıkamazsın belki sorun bile yaşatabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,148
Üyeler
184,111
Son üye
oenomaus98
Geri