Neler Yeni

🔥İndirim Farmareyon APP50 Kodu ile 50 TL İndirim !

ccc1233

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Ahmet Mehmet
Arkadaşlar bazı venatura gıda takviyeleri alacaktım çok iyi denk geldi,ihtiyacı olan kaçırmasın derim.APP50 kodunu ödeme aşamasında girip 50 TL indirimi yaptırabilirsiniz.

baykemal

80+ Bronze
Mısır gevreğim bitmişti. İyi oldu. Biraz karışık vitamin, biraz magnezyum ve biraz da selenyum. Yanında 200 gr süt. Çok iyi. :D

xFxem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Cem
venaturayı asla önermiyorum.Siteleri paintten hallice insta sayfalarında orjinaldir kelimesini kullanamıyorlar,sözde kimseye satmıyorlar ürünlerini ama trendyol n11 hb heryerde ürünlerine ulasmak mümkün kod sorgulamada orj cıktıgı kesin degil .Biraz arastırın göreceksiniz magnezyumları icin durum böyleydi 3-5 tane degil yüzlerce yorum okudum.

ccc1233

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Ahmet Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
venaturayı asla önermiyorum.Siteleri paintten hallice insta sayfalarında orjinaldir kelimesini kullanamıyorlar,sözde kimseye satmıyorlar ürünlerini ama trendyol n11 hb heryerde ürünlerine ulasmak mümkün kod sorgulamada orj cıktıgı kesin degil .Biraz arastırın göreceksiniz magnezyumları icin durum böyleydi 3-5 tane degil yüzlerce yorum okudum.
Hocam her marka için var böyle söylentiler,özellikle Solgar için piyasada sahteleri kaynıyor deniyor.Ne alacağımızı şaşırdık.

xFxem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Cem
Hocam her marka için var böyle söylentiler,özellikle Solgar için piyasada sahteleri kaynıyor deniyor.Ne alacağımızı şaşırdık.
güvelir yerden, fiyatının yarısına 1/3 olan değil ederinde bulunursa alınır haplarımı amazondan alıyorum genelde yada trendyolda firmanın kendi satıyorsa...

ccc1233

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Ahmet Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
güvelir yerden, fiyatının yarısına 1/3 olan değil ederinde bulunursa alınır haplarımı amazondan alıyorum genelde yada trendyolda firmanın kendi satıyorsa...
Fazla para vermenin bahanesi bu mu hocam 😁

xFxem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Cem
Fazla para vermenin bahanesi bu mu hocam 😁
sahte kaynıyor yazıyorsun bilindik yerden al amazondan al yazıyorum fazla para vermenin bahanesi yazıyorsun yani vaktimi ayırıp yorum yaptıgıma degmessin block.

Top Bottom