Neler Yeni

Farming simulator 25 aldım boyle bir mail geldi ne demek bu

afkhoca

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
ahmet furkan karagac
Bütçe
1000
Farming Simulator 25 ürününün kullanılabilirlik tarihi 12 Kasım 2024 Salı olarak değişti
27 Haziran 2024 Perşembe tarihinde ön sipariş verdiğiniz için teşekkür ederiz. Farming Simulator 25 ürününün kullanılabilirlik tarihi değişti ve yeni kullanılabilirlik tarihi 12 Kasım 2024 Salı.

Microsoft hesabınızda oturum açarak siparişinizi yola çıkmadan dilediğiniz zaman iptal edebilirsiniz.

/ merhaba arkadaşlar boyle bir mail aldim ne yapayım ben simdi anlamadim 135 tl iken on siparis vermiştim oyun gelince otomatiksatın mi alicak bu simdi yoksa iptal mi olucak oyun suan oynaniyir mu onu da bilmiyorum bana biraydınlatmagerekli / Simdiden cok teşekkür ederim.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Kızgın Timsah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
1 2
Anladığım kadarıyla oyunun çıkış tarihi değişmiş ve o tarihte oyunu oynayabileceğiniz yazıyor.

YusuF.68

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Yusuf İslam
Senin aldığın tarihte ben de aldım hatalı fiyatlandırma vardı yüksek sürümü 213 TL’ye aldım parasını şimdi çekti oyunu aldım normalde 2000’i gerçek fiyatı

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,786
İsim
MehmedVII
Farming Simulator 25 ürününün kullanılabilirlik tarihi 12 Kasım 2024 Salı olarak değişti
27 Haziran 2024 Perşembe tarihinde ön sipariş verdiğiniz için teşekkür ederiz. Farming Simulator 25 ürününün kullanılabilirlik tarihi değişti ve yeni kullanılabilirlik tarihi 12 Kasım 2024 Salı.

Microsoft hesabınızda oturum açarak siparişinizi yola çıkmadan dilediğiniz zaman iptal edebilirsiniz.

/ merhaba arkadaşlar boyle bir mail aldim ne yapayım ben simdi anlamadim 135 tl iken on siparis vermiştim oyun gelince otomatiksatın mi alicak bu simdi yoksa iptal mi olucak oyun suan oynaniyir mu onu da bilmiyorum bana biraydınlatmagerekli / Simdiden cok teşekkür ederim.
Aynı mail bana da gelmiş ama benim bildiğim oyun çıkış tarihi zaten buydu. Benim sipariş oluşturulmuş aldığım fiyattan. Order history kısmında da completed yazıyor.

YusuF.68

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Yusuf İslam
Aynı mail bana da gelmiş ama benim bildiğim oyun çıkış tarihi zaten buydu. Benim sipariş oluşturulmuş aldığım fiyattan. Order history kısmında da completed yazıyor.
Oyunun çıkış tarihi ile ilgili bir değişiklik yok 12 Kasım’da çıkacak on gün önceden oynama hakkı veriyor

• Beğen

afkhoca

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
ahmet furkan karagac
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladığım kadarıyla oyunun çıkış tarihi değişmiş ve o tarihte oyunu oynayabileceğiniz yazıyor.
Herhsngi bir sonradan ödeme veya siparis iptali olur mu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyunun çıkış tarihi ile ilgili bir değişiklik yok 12 Kasım’da çıkacak on gün önceden oynama hakkı veriyor
Suan oynayabiliyor muyuz

Karttan parayi cekmis mi

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,786
İsim
MehmedVII

Suan oynayabiliyor muyuz

Karttan parayi cekmis mi
Bende kredi kartı yok diye başkasından almıştım soracam birazdan. Faturada 200 küsür görünüyor ben 1year bundle aldım

afkhoca

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
ahmet furkan karagac
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sanırsam benden o tarihte bir para çekimi de olmamış

Simdi farkettim
Bugün parayı çekmiş
Yani kk da provizyona gelmis 135 tl

• Beğen

YusuF.68

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Yusuf İslam

Suan oynayabiliyor muyuz

Karttan parayi cekmis mi
çekti

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,786
İsim
MehmedVII
Sanırsam benden o tarihte bir para çekimi de olmamış

Simdi farkettim
Bugün parayı çekmiş
Yani kk da provizyona gelmis 135 tl
Parayı oyun çıkacağı zaman çeker

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Sametcan Türk
Kardeşim o mail banada geldi bende en yüksek paketi almıştım 215tl çekmiş karttan hayırlı olsun ucuza güzel kapattik

Şunu merak ettim ön sipariş ettiğim için oyun daha çıkmadan oynayabiliyor muyum

BabaVoss7

80+ Silver
Bende kredi kartı yok diye başkasından almıştım soracam birazdan. Faturada 200 küsür görünüyor ben 1year bundle aldım
Ulan bi saattir nerden çekmiş diye bakıyom çıldırdım bulamadım da. Bütün hesaplara bakıyom 😂. Geçmiş siparişlere bakıyom üç ay içinde işlem yok diyor. 221 tl olarak çekmişti mailde gelmemiş onada bakmıştım. Şimdi anlaşıldı.

• Beğen
Top Bottom