Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Farming Simulator 25 Fiyat Hatası 135TL(Ön Sipariş)

Önce Papara sonrada İninal ile denedim olmadı. Halihazırda elimde başka kart olmadığından sipariş veremeyeceğim yüksek ihtimalle
Ön Sipariş ver 10 gün kalana kadar ödeme yöntemini değiştirebiliyorsun. Oyun Kasım'da cikacam o zaman kadar başka kart eline geçerse denersin. En kötü iptal olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Nays ile denedim aynı hata. Papara Black ile denedim çünkü ön ödemeli değil kredi kartı görünüyor yine aynı hata.
Direk ziraat ile denedim. Acaba on siparişe mi kapattılar.

Alıntıyı görüntüle
Nays ile denedim aynı hata. Papara Black ile denedim çünkü ön ödemeli değil kredi kartı görünüyor yine aynı hata.
Kredi kartı ile dener misin?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Ön Sipariş ver 10 gün kalana kadar ödeme yöntemini değiştirebiliyorsun. Oyun Kasım'da cikacam o zaman kadar başka kart eline geçerse denersin. En kötü iptal olur.

Kredi kartı ile çalıştı eyw. 3 serindir şu oyunu geç başlayarak oynuyorum bu sene sınav senem ama İnşallah tek atarım sınava da şunu oynarım be.

pc için geçerlimi xbox a mı özel . ödeme yönetiminde nasıl sıkıntı çektiler özet geçer misin?

pc için geçerlimi xbox a mı özel . ödeme yönetiminde nasıl sıkıntı çektiler özet geçer misin?
PC için de geçerli. Ödeme yönteminde sorun yaşayanlar olmuş. Ben ziraat kredi kartı ile tekte aldım.

Kredi kartı ile çalıştı eyw. 3 serindir şu oyunu geç başlayarak oynuyorum bu sene sınav senem ama İnşallah tek atarım sınava da şunu oynarım be.
Diğer oyun zaten 2028 e çıkacak. O zaman kadar oynarsın :D.

Ödemeyi kabul etmiyor. Hiçbir türlü sipariş veremedim sebebi nedir?
hata verip duruyo
Kk ile aliniyormus. Haberiniz olsun.

• Beğen
Banka kartı ile ön sipariş verdim. önceden yükle seçeneği var oyun dosya boyutu 35gb şu an indirip oynayabiliyor muyuz acaba?

Banka kartı ile ön sipariş verdim. önceden yükle seçeneği var oyun dosya boyutu 35gb şu an indirip oynayabiliyor muyuz acaba?
Hayır. Sadece ön yukleme açmışlar.

Nays'ı kabul etmedi, mecburen banka kartıyla aldım. Bugün zurna dürüm söylemeyeceğim. Teşekkürler.

Oyunu satın aldım ama indirince hata veriyor 12 Kasım'dan sonra mı indirebiliyoruz acaba?
1719326595613.png

• Beğen
Tarayıcıdan Microsoft Store'a girip oyunu oradan sepete ekleyin. Daha sonrasında sepete girip sorunsuz satın alabiliyorsunuz.

PC için de geçerli. Ödeme yönteminde sorun yaşayanlar olmuş. Ben ziraat kredi kartı ile tekte aldım.

Diğer oyun zaten 2028 e çıkacak. O zaman kadar oynarsın :D.

Kk ile aliniyormus. Haberiniz olsun.
doğru söylüyorsun , papara çekmedi ziraat çekti.

evet 500 saat gömücem oyun :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,091,433
Üyeler
173,498
Son üye
Teraxaes
Geri