ben aldım ancak indir dediğimde hata diyor nedenVerdim ben sorun yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Grafik farkı vardır. Sonuçta 3 sene geçti üzerinden. Yeni araçlar harita vardır.
Dolar fiyatı 50 dolar.
Microsoft store de öyle genelde sonra + oluyor. Çekmez fazla.
Teşekkürlerİade et
2-3 gün önce açılıyor genelde
bende de aynı sekilde olduNasıl iade ediliyor bir de oyunu satın aldım, satın alınanlarda da gözüküyor ama parayı çekmemiş.
benden cekmediherkesten çekti mi parayı?
Ben iptal edip bundle olanı aldım. Zaten para çekmediği için anında iptal oluyor.Merhaba, Ben 1 year bundle paketini görmeyip düz paketi sipariş verdim bunu değiştirme şansım var mı acaba
Microsoft iade yaz googleye orda detaylı anlatıyor.Nasıl iade ediliyor bir de oyunu satın aldım, satın alınanlarda da gözüküyor ama parayı çekmemiş.
Kimseden çekmiyor.herkesten çekti mi parayı?
o zaman alamadım yani benBen iptal edip bundle olanı aldım. Zaten para çekmediği için anında iptal oluyor.
Microsoft iade yaz googleye orda detaylı anlatıyor.
Hayır aldığın fiyattan çeker. Diyelim öyle yaptı kaderimize razı gelir iade ederiz .Yalnız bu para oyun çıkışından 10 gün önce mi ne kesilecek ya şimdi 700 kesip hepimizin kalça olması yok mu
onu bende anlamadım biri aydınlatsaYalnız bu para oyun çıkışından 10 gün önce mi ne kesilecek ya şimdi 700 kesip hepimizin kalça olması yok mu
Oyun Kasım'da cikiyor. Microsoft parayı kartından oyun çıkmadan 10 gün önce çekiyor. Ama sipariş fiyatından çekiyor. Yani şimdi kimseden para almadı.onu bende anlamadım biri aydınlatsa
Hallettim teşekkürler de şimdi de 213tlliği satın aldım o gözükmüyor iade ettiğim normal sürüm gözüküyor satın alınanlarda.Ben iptal edip bundle olanı aldım. Zaten para çekmediği için anında iptal oluyor.
Microsoft iade yaz googleye orda detaylı anlatıyor.