Dark Lightning
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
Dediğim gibi en iyisi ve en hızlısı hangisi ?
Yav en iyi oyun klavyesi hızlı olur işteen iyi oyun klavyesi başka en hızlı klavye başka
pp değişmişYav en iyi oyun klavyesi hızlı olur işte
SteelSeries Apex Pro al en iyilerden biriYav en iyi oyun klavyesi hızlı olur işte
Onu alıcaktım baktım kulaklık corsair stand corsair, mouse razer, mousepad ne karar vermedim daha, klavyede SS olunca işler karıştı git engine 3 indir, mystic light, ique derken bu nedir lo dedim senkronize olmasınıda istiyorum rainbow modunda senkronize olması çok iyi oluyor.SteelSeries Apex Pro al en iyilerden biri
Valla çeşit çeşit almışsın bana bırakırsan alırdım ben bayılıyorum çünlü steelseries in klavyelerineOnu alıcaktım baktım kulaklık corsair stand corsair, mouse razer, mousepad ne karar vermedim daha, klavyede SS olunca işler karıştı git engine 3 indir, mystic light, ique derken bu nedir lo dedim senkronize olmasınıda istiyorum rainbow modunda senkronize olması çok iyi oluyor.
Ya senkronize olsa iyiydi neyse mecbur apex pro alcam k95 de fişeq ama bilemedim OLED lazığm banaValla çeşit çeşit almışsın bana bırakırsan alırdım ben bayılıyorum çünlü steelseries in klavyelerine
lazım degilde OLMASSA OLMAZ :dYa senkronize olsa iyiydi neyse mecbur apex pro alcam k95 de fişeq ama bilemedim OLED lazığm bana
Aynen ya gif, soyadım vb yazmak çok istiyorum çok güzel oyun içi vb mesela spotify çalan şarkı göstermesi büyük nimetlazım degilde OLMASSA OLMAZ :d
Temiz hiç gerek yok alt tab yapmayaAynen ya gif, soyadım vb yazmak çok istiyorum çok güzel oyun içi vb mesela spotify çalan şarkı göstermesi büyük nimet