oğuzhan18
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,727
kartsız işlemle 100 tl attıydım gelir heralde ? bildirimde yokYatınca bilgi veririm
kartsız işlemle 100 tl attıydım gelir heralde ? bildirimde yokYatınca bilgi veririm
Instagramda desteğe sorduğumda kredi kartı veya fastpay cüzdanla ödeme yapılması fark etmeyeceğini belirttilerkartsız işlemle 100 TL attıydım gelir heralde ? bildirimde yok
Brom ben de kredi kartıyla almıştım şu an geldi.Yatınca bilgi veririm
Hayırlı olsun. Benim hala gelmediBrom ben de kredi kartıyla almıştım şu an geldi.
Max. yarına gelir muhtemelen. Gelmeme ihtimali göremiyorum. Sadece kafama takılan konu oydu onun dışında rahat olabiliriz.Hayırlı olsun. Benim hala gelmedi![]()
Kanka benim geçmiş ilemlerimde oyun kodu ödemesi yok neden? Aşağıdan işlemlere girince gözüküyor sadece. (geldi param)Alıntıyı görüntüle
@pickpocket valla hocam benim iade gelmiş ama ara ara kontrol edin belki biraz geç düşer hesaba
şu anda banada geldi teşekkürler.Instagramda desteğe sorduğumda kredi kartı veya fastpay cüzdanla ödeme yapılması fark etmeyeceğini belirttiler
bana telefona bildirim geldi iadeniz yapildi diye uygulama girdim yok 0 tlBenim az önce geldi beyler.
Bana da gelmedi sakinBen sizden önce işlem yaptım benimki gelmedi yav