Neler Yeni

Fatih Tarihteki en büyük Hükümdardır

GGece

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Gece
yorum yapan fatih dönemini direkt olarak küçümsemiş ve zorluğu nedir diye kışkırtmış, başladığı şekil doğru değil ama hep sonuca değil sonucu tetikleyen şeylerede bakılmalıdır.
bir kelime ile tetiklenip hakaret savunan insan Atatürk ve en entelektüel sultanın kriz yönetiminden bahsetmesin mümkünse. belli ki hiçbir şey katmamış bu muhteşem insanlar bu arkadaşın karakterine

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,102
İsim
Eymen
Mustafa Kemal ismini kücük yazıp Fatih i buyuk yazarak yaşınıda belli ettin daha ugramam konuna kg
iskenderi ve sezarıda küçük yazmış büyük ihtimal alışkanlık

luxingel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Umutcan Altan
yorum yapan fatih dönemini direkt olarak küçümsemiş ve zorluğu nedir diye kışkırtmış, başladığı şekil doğru değil ama hep sonuca değil sonucu tetikleyen şeylerede bakılmalıdır.
Net bi kışkırtma göremiyorum ama alınmış olabilir buda bizim ülkemizde donen aşırı fanatikliğin sebebidir iki farklı görüş belirtilmiş bu şekilde cümleye baslamasına bence pek gerek yoktu iyi forumlar

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,102
İsim
Eymen
bir kelime ile tetiklenip hakaret savunan insan Atatürk ve en entelektüel sultanın kriz yönetiminden bahsetmesin mümkünse. belli ki hiçbir şey katmamış bu muhteşem insanlar bu arkadaşın karakterine
yazdığım yorumu dikkatli okuduysan zaten cümleye yanlış abşladığını fakat her zaman sonuca değilde o sonucu tetikleyen şeylerede dikkat edilmesi gerekildiğini belirttim

noxsi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Abdullah
İlgilendiği Kategoriler
Tarih,Pc oyunları
Fatih, Atatürk gibi işgal altında veya çöküş döneminde olan bir ulusu yönetmedi. Ayrıca kısa süreli babasının yerine tahta geçtiği ilk dönem başarısız oldu. Belgrad kuşatmasıda aynı şekilde başarısız olmuştur. Fatihi bütün savaşları ve kuşatmaları kazanmış gibi anlatmanız garip. Bana göre Atatürk daha büyük bir şey becermiştir. İşgal altında olan bir devleti ayağa kaldırıp toprak bütünlüğünü korumuştur. Bütün yokluğa ve zorluklara rağmen. İkiside önemli kişilik ama ben önümüze bakmamız gerektiğini düşünüyorum. Geçmişe takılı kalıp övünmek hiçbirsey kazandırmıyor ülkeye. Bugün bir savaş olsa teknolojisi iyi olan ülke kazanır. Maalesef Türkiye herşeyde çok geride kaldı. Osmanlıyla Fatihle övünmek bunların dizilerini yapıp halkı gazlayıp insanları uyutmaktan başka bir işe yaramıyor. Geçmişte değil şuan ne yaptığımız yapabildiğimiz önemli.
Belgrad kuşatması yani 3. sırp seferi kayıp bir sefer değildir.Kuşatma başarısız fakat meydan muharbesi kazanılmış hunyadı yanos savaştan sonra ölmüş ve haçlı seferinin önüne geçilmiştir.Ve kendi ülkesine o teknolojık üstünlüğü sağlayan kişidir Fatih Osmanlı ve diğer ülkelerin teknolojılerı aynıydı hatta bizden üstün olanlar dahi vardı fakat Fatih dehası mordern harb tarihini başlatacak olan adımları atmış.8 cephede savaşmıştır Fatih devrine sadece Napolyon devri yaklaşır.

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Arif
Evet bilgisizliğin yani cahilliğin yüzünden
Yani her şey iyi hoştu da bunları demene gerek var mıydı kanka? Sen bir şey sunmuşsun adam karşısında başka bir şey söylemiş ve ardından kişiyi bilgisiz ve cahil diye nitelendirerek söze başlamışsın. Bu yaklaşımla gitmeni tavsiye etmem çünkü tartışmanın seviyesini artırır ve olmaması gereken yerlere çekersin.

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,102
İsim
Eymen
Net bi kışkırtma göremiyorum ama alınmış olabilir buda bizim ülkemizde donen aşırı fanatikliğin sebebidir iki farklı görüş belirtilmiş bu şekilde cümleye baslamasına bence pek gerek yoktu iyi forumlar
zaten cümleye yanlış başladığını belirtmişim ama sonuç olarak arkadaşı kışkırtıcak bir harekette bulunmuş

GGece

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Gece
yazdığım yorumu dikkatli okuduysan zaten cümleye yanlış abşladığını fakat her zaman sonuca değilde o sonucu tetikleyen şeylerede dikkat edilmesi gerekildiğini belirttim
yazdığın yorumu okuduysam mı? sence okumadım mı? gerçekten malum parti diye yorumladım iyi forumlar

noxsi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Abdullah
İlgilendiği Kategoriler
Tarih,Pc oyunları

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,102
İsim
Eymen

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,102
İsim
Eymen
yazdığın yorumu okuduysam mı? sence okumadım mı? gerçekten malum parti diye yorumladım iyi forumlar
keyfin bilir cevap vermek yerine malum partili ilan etmek. Mantıklıymış bende kullanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,162
Üyeler
163,436
Son üye
defdef
Top Bottom