Favori biranız nedir

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
18,358
Bu sıcak havalarda karışık kafalarımıza en iyi giden içecek şüphesiz buz gibi bir biradır. Hem serinletir hem de kafayı rahatlatır. Peki sizin favori biranıs hangisi? Ben şahsen çok ayırt etmem ama favorilerim Carlsberg klasik ve Efes özel seridir.

Bu sıcak havalarda karışık kafalarımıza en iyi giden içecek şüphesiz buz gibi bir biradır. Hem serinletir hem de kafayı rahatlatır. Peki sizin favori biranıs hangisi? Ben şahsen çok ayırt etmem ama favorilerim Carlsberg klasik ve Efes özel seridir.
Sari tuborg.

Hocamın bu konuda gerçekten zevk sahibi biri olduğunu da belirterek, maden suyu gibi hafif içimi ve biraz gazlı olmasıyla yaz sıcaklarında soğuk bir Beck's çok iyi gider diye düşünüyorum.

Ben bi carlsberg bi de guinnes içtim ikiside *ok gibiydi. Nası içiyosunuz bunları. Lezzetli bira yok mu

carlsberg ve tuborg shot yaninda acili cips ve film oldugunda guzel gidiyor

Duvel.

Ben bi carlsberg bi de guinnes içtim ikiside *ok gibiydi. Nası içiyosunuz bunları. Lezzetli bira yok mu
Guinnes hakikaten kötü ya tadı kahveli bira gibi. Bu ikisini beğenmediysen Bomonti filtresiz deneyebilirsin.

1664 Kronenbourg Blanc

Geri