180hz peek
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 110
Arkadaslar vatanda hazir sistem var fazeon kasa kullaniliyor ona gore kasa degistiricem alinir mi sizce?
hocam kasadan ziyade psu önemli olan eğer hazır sistem avantajlıysa alın derim psu sonradan değiştirilebilir kasa klasiktir zaten sadece parçaları içeri koymaya yarar önden hava çekip arkadan çıkarabiliyorsa sorun yokArkadaslar vatanda hazir sistem var fazeon kasa kullaniliyor ona gore kasa degistiricem alinir mi sizce?
İste psu 80 bronze sertifikalihocam kasadan ziyade psu önemli olan eğer hazır sistem avantajlıysa alın derim psu sonradan değiştirilebilir kasa klasiktir zaten sadece parçaları içeri koymaya yarar önden hava çekip arkadan çıkarabiliyorsa sorun yok
hazır sistemi atabilir misiniz hocam bakayım avantajlı ve düşük segmentteki bir ürünse kasa psu ya çok takılmamak gerekir o yüzden diyorumİste psu 80 bronze sertifikali
hazır sistemi atabilir misiniz hocam bakayım avantajlı ve düşük segmentteki bir ürünse kasa psu ya çok takılmamak gerekir o yüzden diyorum
Hocam bwkabilir misibishazır sistemi atabilir misiniz hocam bakayım avantajlı ve düşük segmentteki bir ürünse kasa psu ya çok takılmamak gerekir o yüzden diyorum
sorun çıkarmaz hocam alabilirsiniz ama ram direkt kötü bir ram mümkünse cl36 dan yukarısını tercih etmeyin 1500 lira istemiş bilemedim bana fazla geldi işlemciyide bütçeniz varsa mantıklı bence 14e çekmekAyriyeten 14.nesil yapmam gerekir miINTEL I5 12400F - RTX4060 TI - H610M - 500GB M.2 SSD - 16GB DDR5RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 12400F - RTX4060 TI - H610M - 500GB M.2 SSD - 16GB DDR5RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Rami sonra degistiririz ya o problem degilsorun çıkarmaz hocam alabilirsiniz ama ram direkt kötü bir ram mümkünse cl36 dan yukarısını tercih etmeyin 1500 lira istemiş bilemedim bana fazla geldi işlemciyide bütçeniz varsa mantıklı bence 14e çekmek