❌İndirim Bitti! Fazeon X27F180QP 27" 180Hz Pivot 5399 TL 2K IPS

Bu monitörü kullanan var mı dostlar, amazondakini iptal edip bunu sipariş ettim ama yorumlarda çok fazla insan ölü piksel var yazmış
ölü piksel olması sıkıntı değil ki hocam, iade tarafında sıkıntı yaşamazsınız HB kendisi satıyor, değişim de aynı şekil sıkıntı yaşatmaz HB.

ölü piksel olması sıkıntı değil ki hocam, iade tarafında sıkıntı yaşamazsınız HB kendisi satıyor, değişim de aynı şekil sıkıntı yaşatmaz HB
HB pek kullanmadım yorumlarınız rahatlattı teşekkürler

Ekler

• IMG_5582.webp
    IMG_5582.webp
    87.6 KB · Hit: 75
kaça aldınız siz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

panel türü nedir bunun arkadaşlar gameboster gibi ilerde çizik atma olayı olmasın bundada
5499 TL ye düştüğünde aldım ben 2 tane. İçini açmadım dostum panel türünü bilmiyorum.

Kasası çok kaba, çerçeveleri de çok kaba ancak ekranı fena değil, asansörlü bir standı olması güzel bir avantaj. Renkleri çok doygun değil ancak soluk hiç değil, biraz ayar gerekiyor. 6000'e almıştım (farkın iadesini talep ettim), bir haftadır memnunum fiyatına göre iyi bir ürün.

Kasası çok kalın malzemesi nasıl?
Malzemesi fena değil 2 tane farklı viewsonic var onlara göre plastiği çok fazla sert hafif çarpmayla kırılma olabilir. Viewsonicler esneyebiliyor arkaları bunda esneme hiç yok. Düşerse veya arkasına bir şey çarparsa kesin kırılır kasa.

Bu arada ben monitör kolu ile kullanıyorum ayağını falan hiç takmadım öylece duruyor.

bir tane bankanin kampanyası vardı 1000 ustu harcamaya 1000 hediye ediyordu bulamadim o kampanyayı bilen varmı

Malzemesi fena değil 2 tane farklı viewsonic var onlara göre plastiği çok fazla sert hafif çarpmayla kırılma olabilir. Viewsonicler esneyebiliyor arkaları bunda esneme hiç yok. Düşerse veya arkasına bir şey çarparsa kesin kırılır kasa.

Bu arada ben monitör kolu ile kullanıyorum ayağını falan hiç takmadım öylece duruyor.
yatırımlık için mi aldınız 2 tane

Genelde FPS oyunları oynuyorum ama bazen hikayeli girdiğim oluyor FPS oynarken 1080 çeksem çok rahatsız eder mi ?

bir tane bankanin kampanyası vardı 1000 ustu harcamaya 1000 hediye ediyordu bulamadim o kampanyayı bilen varmı

yatırımlık için mi aldınız 2 tane
Yok 8 monitöre geçtim 6 vardı yetmedi 8 yaptım.

Geri