- Reaksiyon skoru
- 567
Dm bakabilir misinDüşürürse anca @Abdullah Hacıgül düşürür o fiyata![]()
Dm bakabilir misinDüşürürse anca @Abdullah Hacıgül düşürür o fiyata![]()
Haklısın işin içinde pişman olmamak da var. Ah işte kredi kartım vs olsa direkt alacağım. bütçemi 4.500 tl aşıyorDaha düşer mi çok zor bu yıl 5060 lı al ocak ayında 5050 li zor alınır o fiyata.
ölü piksel olması sıkıntı değil ki hocam, iade tarafında sıkıntı yaşamazsınız HB kendisi satıyor, değişim de aynı şekil sıkıntı yaşatmaz HB.Bu monitörü kullanan var mı dostlar, amazondakini iptal edip bunu sipariş ettim ama yorumlarda çok fazla insan ölü piksel var yazmış
HB pek kullanmadım yorumlarınız rahatlattı teşekkürlerölü piksel olması sıkıntı değil ki hocam, iade tarafında sıkıntı yaşamazsınız HB kendisi satıyor, değişim de aynı şekil sıkıntı yaşatmaz HB
kaça aldınız sizBen 2 tane aldım bundan. Ölü piksel çıkmadı ikisindede.
Kasası çok kalın malzemesi nasıl?Ben 2 tane aldım bundan. Ölü piksel çıkmadı ikisindede.
5499 TL ye düştüğünde aldım ben 2 tane. İçini açmadım dostum panel türünü bilmiyorum.kaça aldınız siz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
panel türü nedir bunun arkadaşlar gameboster gibi ilerde çizik atma olayı olmasın bundada
Malzemesi fena değil 2 tane farklı viewsonic var onlara göre plastiği çok fazla sert hafif çarpmayla kırılma olabilir. Viewsonicler esneyebiliyor arkaları bunda esneme hiç yok. Düşerse veya arkasına bir şey çarparsa kesin kırılır kasa.Kasası çok kalın malzemesi nasıl?
yatırımlık için mi aldınız 2 taneMalzemesi fena değil 2 tane farklı viewsonic var onlara göre plastiği çok fazla sert hafif çarpmayla kırılma olabilir. Viewsonicler esneyebiliyor arkaları bunda esneme hiç yok. Düşerse veya arkasına bir şey çarparsa kesin kırılır kasa.
Bu arada ben monitör kolu ile kullanıyorum ayağını falan hiç takmadım öylece duruyor.
Yok 8 monitöre geçtim 6 vardı yetmedi 8 yaptım.bir tane bankanin kampanyası vardı 1000 ustu harcamaya 1000 hediye ediyordu bulamadim o kampanyayı bilen varmı
yatırımlık için mi aldınız 2 tane