❌İndirim Bitti! Fazeon X27F180QP 27" 180Hz Pivot 5399 TL 2K IPS

Ana monitör olarak alınır mı bu monitör ? Renk paleti bilan nasıldır kullanan varsa yorum yapabilir mi ?

Hesap felan mı kasıyorsun 8 monitör ne 😄
Yok la şaka o :D 2 adet farklı model viewsonic vardı 2 tane bundan koydum işte o kadar. Bu arada bunu almadan önce bunun 32inç versiyonunu Recep Baltaş inceledi. Ortalama 3.5ms gecikmesi var X32F180Q modeli. Onu baz alarak bunu aldım. Muhtemelen birebir aynıdır. Model numarasındaki P harfi zaten pivot olduğunu biliyorsunuzdur. İnceleme olarak ona bakabilirsiniz.

Yok 8 monitöre geçtim 6 vardı yetmedi 8 yaptım.
o kadar monitorle ne yapiyon aga
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nkolay kampanyasindan 1000tl cashback var bu monitorde işe yariyorsa 4300 gibi rakama gelicek bu arada

arkadaşlar monitör geldi kendi yorumlarımı yapayım, ölü piksel yok ghosting yok, 2. monitörüm va panel fhd çok farkları var görüntü olarak, ürün gerçekten bu fiyat için mükemmel beklentimin fazla üstünde çıktı, ama şunu da belirteyim standı kötü, aşırı büyük masama sığmadı yükselti yapıp üzerine koydum, 4 tane küçük ve dandik vida stand ile monitörü bağlıyor bir tanesini takarken parçaladım bile, standı ilerde değiştirmem gerekecek ama onun dışında çok güzel monitör, masasında alan sorunu olan varsa ona dikkat etsin, bu paraya cidden çok iyi alanlara hayırlı olsun

ben bu konuyu neden şimdi görüyorum daha pahalıya 1080p aldım asdadfas.

Bu monitörü kullanan var mı dostlar, amazondakini iptal edip bunu sipariş ettim ama yorumlarda çok fazla insan ölü piksel var yazmış
gec oldu ama faydasi olursa diye yaziyorum. bende 1 adet ölü piksel cikmisti degisime gönderdim yenisini verdiler bunda cok sükür sorun yok

monitör bugün geldide görüntüsü pek memnun etmedi beni siyah ekranda 2 ölü piksel çıkıyor diğer renklerde göremedim fazlads incelemedim elimde 2015-2016 üretimi lg monitör vat görüntü kalitesi olarak tokatlayıp geçti birde son teknoloji ssıps mişmiş yersen..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,632
Üyeler
185,780
Son üye
efe32
Geri