Neler Yeni

Fazla Format Zararlımı

Reaksiyon skoru
2
Merhaba arkadaşlar incehesaptan 3600 tl civarinda bir kasa topladim ve yaklasik 3 4 aydır kullanıyorum ama bu 3 4 ay içinde bilgisayara 3 kez format attim suandada atiyorum bu 3.cü oluyo fazla format zararlımı sisteme zarar verirmi bilgilendirirseniz sevinirim araştırdiğimda harddiskin ömründen yemiş oluyorsunuz donanımsal bir sıkıntı çıkmıyo hatta performans arttırabilir diye makaleler okumuştum beni aydınlatırmısınız teşekkürler

1000 kere atsan sorun olmaz usta

Merhaba arkadaşlar incehesaptan 3600 TL civarinda bir kasa topladim ve yaklasik 3 4 aydır kullanıyorum ama bu 3 4 ay içinde bilgisayara 3 kez format attim suandada atiyorum bu 3.cü oluyo fazla format zararlımı sisteme zarar verirmi bilgilendirirseniz sevinirim araştırdiğimda harddiskin ömründen yemiş oluyorsunuz donanımsal bir sıkıntı çıkmıyo hatta performans arttırabilir diye makaleler okumuştum beni aydınlatırmısınız teşekkürler
Depolama alanlarının ömrü gidiyor sanırım.

Merhaba arkadaşlar incehesaptan 3600 TL civarinda bir kasa topladim ve yaklasik 3 4 aydır kullanıyorum ama bu 3 4 ay içinde bilgisayara 3 kez format attim suandada atiyorum bu 3.cü oluyo fazla format zararlımı sisteme zarar verirmi bilgilendirirseniz sevinirim araştırdiğimda harddiskin ömründen yemiş oluyorsunuz donanımsal bir sıkıntı çıkmıyo hatta performans arttırabilir diye makaleler okumuştum beni aydınlatırmısınız teşekkürler
hiç bir zararı yok istersen 1 milyon kez at

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,220
Üyeler
173,332
Son üye
Latth
Geri