Çözüldü✓ Fazla ping alıyorum

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
18,358
Şuanda internetim çok fazla ping alıyor. Ping için herhangi bir çözüm var mıdır ?

20200826_110743.jpg

Hocam kablosuz kullanıyorsanız modeme hard reset atar mısınız. Bilmiyorsanız bir deliğin altında reset yazar modemde, ona 30 40 saniye boyunca iğne yardımıyla basın.
Post automatically merged:

Hocam kablosuz kullanıyorsanız modeme hard reset atar mısınız. Bilmiyorsanız bir deliğin altında reset yazar modemde, ona 30 40 saniye boyunca iğne yardımıyla basın.
Hocam şifresi de ilk haline dönüyor yalnız. Adı da aynı şekilde.

Tamam denerim bir ara. Buarada hard reset attıktan sonra herhangi bir bozulma falan olur mu ? Ve kaç dakikada kendine gelir internet ?

Tamam denerim bir ara. Buarada hard reset attıktan sonra herhangi bir bozulma falan olur mu ? Ve kaç dakikada kendine gelir internet ?
Hocam ben atıyorum. Kapatıp açmış gibi oluyor. Sadece 30 saniye ile 1 dakika arası basmanız lazım. Işıklar yanıp söndükten sonra bir 20 saniye daha bekleyin garanti olsun. Bozulma olmuyor. Fabrika ayarlarına sıfırlamak bu zaten.

Aç kapa yaptım düzeldi gibi hard reset denemedim fabrika ayarlarından emin olmadığım için.
Post automatically merged:

Sanırım düzeldi. Lolde denedim ping iyiydi. Teşekkürler herkese.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,821
Üyeler
190,981
Son üye
yaman814
Geri