Günde 3-5 saatlik boş vaktim oluyor. Bu süreyi verimli bir şekilde MMORPG oyunda birikim yaparak kullanmak istiyorum. Ancak oyunun zamanı bükmesini istemiyorum. Uzun vadeli oynamak hiç sorun değil, sadece aktif oyuncu topluluğu olsun yeterli, dil konusunda kısıtlamam yok.
Oynadıklarımdan örnek:
Black Desert Online'ı beğendim ancak çok fazla vakit ayırmamı istiyor.
Genshin Impact: Sevdiğim model oyun, oynuyorum ama Single Player olduğundan biraz rahatsızım.
Warframe: 1000 saatim var, bıkmış durumdayım.
Path of Exile: Max Build yapmak için alacağım satacağım, optimize edeceğim derseniz zaman atlama teorisinin ispatıyla karşılaşırsınız.
Gördüğüm, ilgimi çeken ama oynamadıklarımdan:
Destiny 2
Guild wars 2
New World
Lost Ark
Sizin bu oyunlar hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum. Zaman olayı nasıl işlediğini, gelişim aşamaları nasıl, mutlaka aylık/genişletme pakedi alınmalı mı?
Görmediğim duymadığım oyunları private server olsa dahi belirtebilirsiniz, önerilere açığım.
Oynadıklarımdan örnek:
Black Desert Online'ı beğendim ancak çok fazla vakit ayırmamı istiyor.
Genshin Impact: Sevdiğim model oyun, oynuyorum ama Single Player olduğundan biraz rahatsızım.
Warframe: 1000 saatim var, bıkmış durumdayım.
Path of Exile: Max Build yapmak için alacağım satacağım, optimize edeceğim derseniz zaman atlama teorisinin ispatıyla karşılaşırsınız.
Gördüğüm, ilgimi çeken ama oynamadıklarımdan:
Destiny 2
Guild wars 2
New World
Lost Ark
Sizin bu oyunlar hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum. Zaman olayı nasıl işlediğini, gelişim aşamaları nasıl, mutlaka aylık/genişletme pakedi alınmalı mı?
Görmediğim duymadığım oyunları private server olsa dahi belirtebilirsiniz, önerilere açığım.