Bazı arkadaşlar da illa para yüklemen gerek felan diyorlar ama bu doğru değil mi yani ?para harcamana gerek yok kkg diye bi kısım var ordan sürekli gelişiyosun zaten
illaki para öne geçirir ama dediğim şekilde kkg yaparak görev yaparak da çok iyi bi kadroya ulaşabilirsin ben 1 aydır oynuyorum 5tane ikon çıkarttım kkg kasarak meselaBazı arkadaşlar da illa para yüklemen gerek felan diyorlar ama bu doğru değil mi yani ?
bu kkg kısmına oyun içinden nasıl giriyoruzillaki para öne geçirir ama dediğim şekilde kkg yaparak görev yaparak da çok iyi bi kadroya ulaşabilirsin ben 1 aydır oynuyorum 5tane ikon çıkarttım kkg kasarak mesela
ultimate team kısmına girince zaten yukarda yazar kkg diye ordan mesela bronz oyuncu veriyon gümüş veriyo gümüş veriyon gold veriyo golddan 85+golda ordan ikon oyuncu yapıyon yükseltme yapıyon vs vsbu kkg kısmına oyun içinden nasıl giriyoruz
hocam bide bu oyunun ana menüsünde FC LİVE / ULTİMATE TEAM / CLUBS / VOLTO FOOTBOLL GİBİ SEÇENEKLER VAR HANGİSİNİ SEÇİCEMultimate team kısmına girince zaten yukarda yazar kkg diye ordan mesela bronz oyuncu veriyon gümüş veriyo gümüş veriyon gold veriyo golddan 85+golda ordan ikon oyuncu yapıyon yükseltme yapıyon vs vs
ultimate teamhocam bide bu oyunun ana menüsünde FC LİVE / ULTİMATE TEAM / CLUBS / VOLTO FOOTBOLL GİBİ SEÇENEKLER VAR HANGİSİNİ SEÇİCEM