FC 24 ONLİNE PAKET OLAYI

Graft1903

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
67
Arkadaşlar pc den FC 24 oynuyorum da Teknik Direktör kariyeri oynuyordum şuana kadar Online moduna geçmek istiyorum da bu oyuncu paketleri çok mu pahalı ?
Online için düzgün bir kadro için ne kadar harcamak gerek

para harcamana gerek yok kkg diye bi kısım var ordan sürekli gelişiyosun zaten

Bazı arkadaşlar da illa para yüklemen gerek felan diyorlar ama bu doğru değil mi yani ?
illaki para öne geçirir ama dediğim şekilde kkg yaparak görev yaparak da çok iyi bi kadroya ulaşabilirsin ben 1 aydır oynuyorum 5tane ikon çıkarttım kkg kasarak mesela

illaki para öne geçirir ama dediğim şekilde kkg yaparak görev yaparak da çok iyi bi kadroya ulaşabilirsin ben 1 aydır oynuyorum 5tane ikon çıkarttım kkg kasarak mesela
bu kkg kısmına oyun içinden nasıl giriyoruz

bu kkg kısmına oyun içinden nasıl giriyoruz
ultimate team kısmına girince zaten yukarda yazar kkg diye ordan mesela bronz oyuncu veriyon gümüş veriyo gümüş veriyon gold veriyo golddan 85+golda ordan ikon oyuncu yapıyon yükseltme yapıyon vs vs

ultimate team kısmına girince zaten yukarda yazar kkg diye ordan mesela bronz oyuncu veriyon gümüş veriyo gümüş veriyon gold veriyo golddan 85+golda ordan ikon oyuncu yapıyon yükseltme yapıyon vs vs
hocam bide bu oyunun ana menüsünde FC LİVE / ULTİMATE TEAM / CLUBS / VOLTO FOOTBOLL GİBİ SEÇENEKLER VAR HANGİSİNİ SEÇİCEM

hocam bide bu oyunun ana menüsünde FC LİVE / ULTİMATE TEAM / CLUBS / VOLTO FOOTBOLL GİBİ SEÇENEKLER VAR HANGİSİNİ SEÇİCEM
ultimate team
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

oyunun başında da sana güzel kartlar seçtircek kiralık falan ordan haaland al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,291
Üyeler
184,137
Son üye
ZeLoSa333