Neler Yeni

FC 24 Oyun Yavaş hareket ediyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Arda Taşdemir
FC24 oynarken FPS ile sıkıntı yok CPU da da sıkıntı yok ama oyun ana menuda ara sahnelerde hızlı oyunu oynayınca yavas bunun nedeni nedir acaba

erayisteya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Müzik ve oyun
Discord
sagopakajmer1.
Oyun ayarlarından oyun hızını düşürmüş olabilirsin, veyahut sistemin oyunu taşımıyor olabilir ama 1. seçenek daha yüksek ihtimal ile.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Arda Taşdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayarlardan? Tam anlamadıysan bu linke göz atabilirsin. https://clickthis.blog/tr/ea-fc-24-how-to-change-game-speed/
tamamdır deneyip sonucunu öğreneceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:

tmam şimdi buldum

Ayarlardan? Tam anlamadıysan bu linke göz atabilirsin. https://clickthis.blog/tr/ea-fc-24-how-to-change-game-speed/
düşük tempolu deyicne yavaş oluyor ama yüksek diyincede yavaş oluyor en hızlısı varsayılan sanırsam

Son düzenleme:

erayisteya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Müzik ve oyun
Discord
sagopakajmer1.
tamamdır deneyip sonucunu öğreneceğim

tmam şimdi buldum

düşük tempolu deyicne yavaş oluyor ama yüksek diyincede yavaş oluyor en hızlısı varsayılan sanırsam
Varsayılan oyunun orjinal ayarlarıdır. O varsayılana almanız daha iyidir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
emre
FC24 oynarken FPS ile sıkıntı yok CPU da da sıkıntı yok ama oyun ana menuda ara sahnelerde hızlı oyunu oynayınca yavas bunun nedeni nedir acaba
bende de benzer bir problem oluyor sistemim oyunun gereksinimlerini karsiliyor, ara menude veya antrenman yaparken hicbir sorun yok akiyor oyun ama ne zaman maca girsem oyuncular sanki slow motion gibi hareket ediyor grafik ayarlarinu dusurdum ekran tazeleme hizi ayarlariyla oynadim vs. yapmadigim sey kalmadi ama duzelmiyor bir turlu.Valla oyunu aldigima pisman oldum yardimci olabilecek var mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Beytullah
merhaba aynı sorunu yaşadım bugün anlatıyorum laptop kullancısıyım 10. Nesil i5 işlemci gtx1650 ti ekran kartı 16 gb ram oyunu ilk kurduğumda monitörü bağlamıştım gayet sorunsuz akıcı oynadım. Daha sonra monitörü söktüm ve o andan itibaren kasılmalar başladı ne yaptıysam olmadı en son monitörü tekrar bağladım 144 hz e aldım ayarlar ultrada akıcı ve takılmadan oynuyorum ara sahneler bile kasmıyor.

Top Bottom