Neler Yeni

FC 24 oyunu silme derecesine geldim!!

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Taha Furkan Doğan
arkadaşlar herkese selam . fc 24 (epicten almıştım) online oynarken sürekli üstte şu kırmızı şeyler çıkıyor (fotoda ekledim) internetim kötü olmamasına rağmen sürekli bi gecikme bug oluyor. bilgisayarda da drop yiyorum sürekli (İ5 12400H RTX4060 16GB RAM) kötü bi pc de değil. bu sorunu nasıl yapıcam lütfen yardımcı olun hep bi kasma hep bi ping hep bi drop..... FOTOĞRAFTA ÜSTTE GRAFİK GİBİ İŞARET VAR BİR TANE DAHA İŞARET ÇIKIYOR bunların ne anlama geldiğini bilen var mı?

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-02-05 134802.png
    Ekran görüntüsü 2024-02-05 134802.png
    2 MB · Hit: 122
  • Ekran görüntüsü 2024-02-05 135627.png
    Ekran görüntüsü 2024-02-05 135627.png
    80.7 KB · Hit: 119

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,699
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
arkadaşlar herkese selam . fc 24 (epicten almıştım) online oynarken sürekli üstte şu kırmızı şeyler çıkıyor (fotoda ekledim) internetim kötü olmamasına rağmen sürekli bi gecikme bug oluyor. bilgisayarda da drop yiyorum sürekli (İ5 12400H RTX4060 16GB RAM) kötü bi pc de değil. bu sorunu nasıl yapıcam lütfen yardımcı olun hep bi kasma hep bi ping hep bi drop..... FOTOĞRAFTA ÜSTTE GRAFİK GİBİ İŞARET VAR BİR TANE DAHA İŞARET ÇIKIYOR bunların ne anlama geldiğini bilen var mı?
10Mbps hız çok da iyi değil be hocam.
Hele bir de wireless falan bağlanıyorsan o zaman sıkıntı çıkabilir.

Tümer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Tümer Atlı
Hocam aynı sorun bende de vardı internetimizi değiştirdik düzeldi

McQueen95

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
ömer eren ilkaya
Instagram
Erenilkaya
Steam
McQueen
Twitter
bayanmayanbay
Discord
bayanmayanbay#2566
birader 10 download 3 upload alıyosun şaka mı yapıyosun ben 500 d 70 upload alıyorum aldığın internet çok kötü

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dostum internetin kötü oyunda sıkıntı yok

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,726
İsim
Lokman Doğan
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Taha Furkan Doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yani interneti değiştirsem bu tüm sorunlar olmaz diyorsunuz öyle mi? ve de drop sorununu nasıl yaparım. online değilde normal oynarken de çok kasıyor bilgisayar. herhangi bir grafik veya nvidia kontrol panelinden yapmama gereken bir şey var mı

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
yani interneti değiştirsem bu tüm sorunlar olmaz diyorsunuz öyle mi? ve de drop sorununu nasıl yaparım. online değilde normal oynarken de çok kasıyor bilgisayar. herhangi bir grafik veya nvidia kontrol panelinden yapmama gereken bir şey var mı
Oyuna göre değişir bazı oyunlar sorunlu. Nvidia kontrol panelinden bütün her şeyi performansa al nolur nolmaz

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,726
İsim
Lokman Doğan
nasıl memnun musun
Mesaj otomatik birleştirildi:

dostum interneti iyi olan bir arkadaş bi tanıdığın evine gidip dene. Eğer sorun çıkmıyosa internetinden dolayıdır
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayrıca oyundaki ayarları kontrol et bak fps kaçta takılı

Top Bottom