Neler Yeni

Yardım FC 24 PAKETLERİ ENVANTERE ATMIYOR

bariskaratas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Barış
Arkadaşlar WL de ödüllerimi aldım açmıyorum biriktiriyorum bilerek TOTY için bugün paketlerime baktığımda WL ödüllerim yoktu mağazamda ultimate paketi vardı özellikle onu aradı gözlerim yoktu sonra açtım hatırlamıyom herhalde dedim görevlerden 84x5 paketi ve kiralık oyuncu seçimi verdi kiralık oyuncu seçimini açtım mağazaya baktım 84x5 yok lütfen biri yardım etsin EA destek maili bilen varsa yazsın baya paketimi yediler.

bariskaratas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Barış
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Feignclound

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Mehmet Ali
Konu dışında hocam benimde sormak istediklerim var ,
Ben FC24 aldım ama doğru düzgün oynamasını bilmiyorum , maç oynuyorum ama Santradan dostluk maçı oynuyorum. Mesela ultimate girdim kimya diyor kimyanın ne olduğunu çözemedim , takım kurmayı filan bilmiyorum. İnternetten baktım ama pek anlamadım , bu konuda bana yardımcı olabilecek var mı ?

bariskaratas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Barış
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben FC24 aldım ama doğru düzgün oynamasını bilmiyorum , maç oynuyorum ama Santradan dostluk maçı oynuyorum. Mesela ultimate girdim kimya diyor kimyanın ne olduğunu çözemedim , takım kurmayı filan bilmiyorum. İnternetten baktım ama pek anlamadım , bu konuda bana yardımcı olabilecek var mı ?
hocam ultimate teamde kadro kurarken her oyuncu en fazla 3 kimya verir. Bunlar oyuncunun takımı, milleti ve ligi esas alınır atıyorum van dijk ve salah koyarsan lig ve takımdan 2+2 kimya alırsın yazarak anlatması zor ama oynaya oynaya öğrenirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

ek olarak en fazla 33 kimya oluyor kimyan ne kadar fazlaysa oyuncuların o kadar daha iyi oynuyor

Feignclound

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Mehmet Ali
hocam ultimate teamde kadro kurarken her oyuncu en fazla 3 kimya verir. Bunlar oyuncunun takımı, milleti ve ligi esas alınır atıyorum van dijk ve salah koyarsan lig ve takımdan 2+2 kimya alırsın yazarak anlatması zor ama oynaya oynaya öğrenirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

ek olarak en fazla 33 kimya oluyor kimyan ne kadar fazlaysa oyuncuların o kadar daha iyi oynuyor
Teşekkürler hocam , bakalım video izleye izleye öğrenmeye çalışacağım.

Top Bottom