Mertpk
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
- Reaksiyon skoru
- 29,484
efootball kadar berbat bir sey yok maalesef fan boy degilim pes cok oynadim efootballdan sonra fcye gectimFan boy da geldi
efootball kadar berbat bir sey yok maalesef fan boy degilim pes cok oynadim efootballdan sonra fcye gectimFan boy da geldi
E tamam iste fan boylugun tanimi bu. Birseyi hatalarina ragmen savunursan oyle oluyorsun yani (en kotu fifa en iyi pesten daha iyidir demek gibi )efootball kadar berbat bir sey yok maalesef fan boy degilim pes cok oynadim efootballdan sonra fcye gectim
Öyle zaten aradaki fark kapanmaz artıkE tamam iste fan boylugun tanimi bu. Birseyi hatalarina ragmen savunursan oyle oluyorsun yani (en kotu fifa en iyi pesten daha iyidir demek gibi )
Ben hala efootball in oyananisini daha cok seviyorum. Oyundaki ozel kartlar olayi falan biraz boguyor oyunculari para tuzagi ama bana gorede en kotu pes in oynanisi en iyi fifadan iyidir mesela suan ozaman. Objektif yaklasmak gerek. Rezalet oyun deneyimini sirf rakip firmayi sevmeyip alisamadin diye ovmek sacmaÖyle zaten aradaki fark kapanmaz artık
25 de oyun baya yavaşlamış geldi bana. Paslar, oyuncuların kosmalari 0.75 hızında gibi sanki. Daha gerçekçi yapalım derken arcade'i azalmış geldi bana. Fc24 bana göre çok daha iyi ama güncel kadro için mecbur 25 aldık.Başlıkta gördüğünüz gibi,girdim oyuna açtım kariyer modunu çektim gs yi. Girdim ilk maça oyuncuları yönetiyorum paslaşıyorum falan zaten bir garip geldi ilk baş pasların gidişidir vs. topu bi kaybettim bidaha geri alamadım. Savunma mantığı tamamen değişmiş ve aşşırı saçma olmuş. Oyuncuları koşturmaya çalışıyorum,oyuncular koşmuyor bildiğin yürüyorlar. Zaten pesi tercih eden biri olarak çokta alışık olmadığım fifayı oynamaya çalışıyorum bide üstüne oyuncuların saçma haraketlreini çekmek zorunda kalıyorum. Zaten fc serisinde oyuncuların haraketleri hiçbirzaman efootball kadar gerçekçi olmadı ama adamlar artık çığır açmış. Oyuncu şut çekerken vuruş hissayatı "0". Zaten yeterince saçma trivale golleri vardı onu düzeltmişler denedim kendim ama çalımları hala düzeltememişler. Rastegele çalım atsan adam senden topu alamıyor be. Zaten normalde de defans mantığı çok kötü, bu adam nasıl alıcak benden topu veya ben nasıl alıcam. Bilmiyorum bana mı kötü geliyor ama fc 24,23,22 yi de oynamış biri olarak aralrında en berbatını 25 olarak seçtim. artık tier list yapıyorum bakalım daha ne kadar kötüsü gelicek diye. Verdiğim para boşuna gitti şimdi EA yapacağın işi...
Bende sirf guncel kadro icin almistim ama sonradan aklima yama ile oyunculari yukleyebilecegim geldi.iade edecegim buyuk ihtimalle, Evet buarada oyun gercekten cok yavas geliyor ozellikle oyuncular kosarken.25 de oyun baya yavaşlamış geldi bana. Paslar, oyuncuların kosmalari 0.75 hızında gibi sanki. Daha gerçekçi yapalım derken arcade'i azalmış geldi bana. Fc24 bana göre çok daha iyi ama güncel kadro için mecbur 25 aldık.
efootball mobil oyun hocam nasil sevebiliyorsunuz her turlu fc daha iyiBen hala efootball in oyananisini daha cok seviyorum. Oyundaki ozel kartlar olayi falan biraz boguyor oyunculari para tuzagi ama bana gorede en kotu pes in oynanisi en iyi fifadan iyidir mesela suan ozaman. Objektif yaklasmak gerek. Rezalet oyun deneyimini sirf rakip firmayi sevmeyip alisamadin diye ovmek sacma
biliyorum hocam o kadar kotu ki herkes 4 sene onceki oyunu oynuyorKonsol ve pc lerde de var hocam. Hatta ps kafelerde efootball yerine pes oynatiliyor 21 versiyonu.
kartları paketleri falan tamamen kenara koyup sadece oynanışa bakınca fc bu haliyle bile bence de efootballdan daha iyi. oyunda çimen yok yeşil bi jpeg dosyası var sanki zeminde. ayrıca hamleler çok ham, doğal gözüken animasyonla gerçekleşen hiçbir şey yok. "fifa leş ama efootball daha leş"i savunuyorum ben. neyini beğenerek oynuyorsun sen merak ettiğmiden soruyorumBen hala efootball in oyananisini daha cok seviyorum. Oyundaki ozel kartlar olayi falan biraz boguyor oyunculari para tuzagi ama bana gorede en kotu pes in oynanisi en iyi fifadan iyidir mesela suan ozaman. Objektif yaklasmak gerek. Rezalet oyun deneyimini sirf rakip firmayi sevmeyip alisamadin diye ovmek sacma
Oyuncunun kosmadigi,bir anda donup sacma bir fizik ile gol atilan, serbest vurus mekanigi berbat olan,dengesiz falsolar ile bunelan dedirten, oyuncunun sut cekerken hic gerilmeden fuze atabildigi bir oyun yerine oynanisi guzel bir oyunu tercih ediyorum hocam. Benim icin görsel degil hissiyat onemli. Kontrol önemlikartları paketleri falan tamamen kenara koyup sadece oynanışa bakınca fc bu haliyle bile bence de efootballdan daha iyi. oyunda çimen yok yeşil bi jpeg dosyası var sanki zeminde. ayrıca hamleler çok ham, doğal gözüken animasyonla gerçekleşen hiçbir şey yok. "fifa leş ama efootball daha leş"i savunuyorum ben. neyini beğenerek oynuyorsun sen merak ettiğmiden soruyorum