Fc 26 için gamepad önerisi

Clows

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba arkadaşlar fc 26 için f/p gamepad arıyorum ne kadar uygun olursa benim için o kadar iyi sizce ne almalıyım bide fc 26 için sadece ps5 kolu çalışıcak diyorlardı doğru mu bu arada pcden oynayacağım

Bu arada xbox kolu gibi değilde ps kolu gibi bi kol almak istiyorum

Merhaba arkadaşlar fc 26 için f/p gamepad arıyorum ne kadar uygun olursa benim için o kadar iyi sizce ne almalıyım bide fc 26 için sadece ps5 kolu çalışıcak diyorlardı doğru mu bu arada pcden oynayacağım
Hocam kim diyor ya?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada xbox kolu gibi değilde ps kolu gibi bi kol almak istiyorum
Genel olarak pcde xbox dizaynı var.Fakat sizin için bir bakayım

Bütçe nedir?

Yok hocam ps dizaynlı gamepad piyasada.Xbox dizaynlılar var hep.Onlar arasından gamesir cyclone 2 veya gamesir super nova önerebilirim.

Bütçeniz nedir ve neden simetrik gamepad (PS tasarımı) almayı düşünüyorsunuz?
FC 26 için söylenen “PS5 gamepad gerekiyor” muhabbeti de tamamen saçmalıktan ibaret.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,670
Üyeler
183,155
Son üye
Nagii
Geri