Flydigi çok iyi bir marka ama o modeli çok vasat. Attığım model bundan daha iyidir.Hocam bumu acaba yoksa bumu
![]()
Flydigi Dune Fox Kablosuz Gamepad - Hall Effect Stick - Drift & Dead Z
Flydigi Dune Fox Wireless Gaming Controller Özellikler Marka: FlydigiModel: DuneFoxBağlantı Modları: Kablolu, bluetooth, 2.4G kablosuzUyumlu Platformlar: PC, Switch, MobilAğırlık: 211gKontrolcü Boyutu: 154*107*67 mmPaket Boyutu: 166*126*79 mmPil: 600mAh Lityum PilŞarj Portu: Type-C Teknik...shop.connectgame.com.tr
Flydigi çok iyi bir marka ama o modeli çok vasat. Attığım model bundan daha iyidir.
Machenike'nin satıcısı Gank beni 1 ay iade için bekletti oradan bir şey önermiyorum. G1 değil ama G1 Pro fiyat performans ürünü. Ana yine de 1500 TL altına Secuzi gayet yeterli olacaktır. Onun birebir aynısı olan EasySmx X15 modelini kardeşim 1 yıldan fazladır EA FC'de kullanıyor bir sıkıntı yaşamadı. Secuzi dediğim modele kendi markasını vurdurup fason ürettirmiş bir farkları yok yani.Hocam kusura bakmayın uğraştıriyorum sizi ama peki ilk attığınız mi yoksa machenike g1 mi stoklara gelecekmiş cok yakinda yaziyor bekleyebilirim
hocam secuzi özellikleri ve yorumları güzel ama ölü bölge sorunu varmış cok sorun eder mi?Machenike'nin satıcısı Gank beni 1 ay iade için bekletti oradan bir şey önermiyorum. G1 değil ama G1 Pro fiyat performans ürünü. Ana yine de 1500 TL altına Secuzi gayet yeterli olacaktır. Onun birebir aynısı olan EasySmx X15 modelini kardeşim 1 yıldan fazladır EA FC'de kullanıyor bir sıkıntı yaşamadı. Secuzi dediğim modele kendi markasını vurdurup fason ürettirmiş bir farkları yok yani.
Ölü bölge oranına göre bir sorun değil. Ne kadar ölü bölge varmış?hocam secuzi özellikleri ve yorumları güzel ama ölü bölge sorunu varmış cok sorun eder mi?
Reisim cok sağol anladım kafama yatti alicam çok güzel açıklama yapmışsınÖlü bölge oranına göre bir sorun değil. Ne kadar ölü bölge varmış?
Çoğu gamepad ölü bölge ayarı var hatta, tek oyunculu oyunlarda daha rahat kontrol etmenizi sağlıyor. Ayrıca ölü bölgeyi kapatan ayarları da oluyor. EasySMX D10 var. Ölü bölgeyi tamamen kapatmak için tuş kombinasyonu var. Bir miktar da kendi ayarladığı ölü bölgeyi açabiliyorsun. Ayrıca Xbox gamepadi varsayılan olarak %5-10 civarı ölü bölge ile geliyor. Yani ölü bölge bir sorunmuş gibi düşünmeyin değil. Eğer hall effect yoksa ve %30 civarını buluyorsa sorun.
Şu an elimde Xbox ve EasySMX D10 var. Bütçem Xbox yetse gider GameSir gibi TMR stick gibi donanımı daha iyi ürünler alırım. Yani bu fiyat aralığında Logitech veya çakma gamepadler yerine Secuzi mantıklı. Yani hall effectsiz gamepad'e göre daha uzun ömürlü olacaktır.
Bu gamepadde hall effect var, bu da drift sorunu neredeyse yaşamayacak demek. Tam tersi Xbox gibi gamepadlerde hall effect yok, uzunca kullanınca garanti drift oluyor. Yani o yüzden hall effect gamepadler her zaman daha önde diyebilirim. Malzeme kalitesi olarak Xbox, PS kesinlikle premium hissettiriyor. Ama donanım olarak çok gerideler.
Bir de unutmayın forumlarda benzer ürünü, farklı marka basıp satmaya çalışan bavulcular var. Onlar da bilinçli marka adı lekeleme yorumu çok yapıyor. Markaya tamamen güvenin diye demiyorum. Ama bu fiyata hall effect gamepad neredeyse yok. Gamepower lansman fiyatına ₺850 civarına bu ürünün tasarımı farklısını satmıştı.
Oneri icin cok sağol reisim