Yavuz Selim
80+
- Reaksiyon skoru
- 44
Öncelikle selamlar, hayırlı akşamlar. Arkadaşım vatandan pc alacak kasa markası FC-8935G budur. Psu ile birlikte. Sizce psu bir sıkıntı çıkarır mı ?
Tamamdır. TeşekkürlerKasa bir ihtimal idare eder ancak güç kaynağı kötü. Mümkün olduğunca Frisby parçalardan uzak dursun.
Rica ederim. Bu bütçede bu ikiliyi öneririm, ikisi de gayet iyidir.Tamamdır. Teşekkürler
Ya sen aslında 4500 tl ye hazır sistem önerirsen arkadaşımın işime daha çok yarayacak. Eğer vaktin varsa 4500tl ye kasa önerir misin dostum ?Rica ederim. Bu bütçede bu ikiliyi öneririm, ikisi de gayet iyidir.
![]()
Ranker Virgo RGB Tempered Glass USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
Ranker Virgo RGB Tempered Glass USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
![]()
Fsp Power Supply - Güç Kaynağı Fiyatları - GittiGidiyor
Fsp Power Supply (Güç Kaynağı) modelleri & fiyatları GittiGidiyor'da! En uygun fiyatlı power supply ürünlerini incelemek için hemen tıklayın!www.gittigidiyor.com
Sınavlar yüzünden son zamanlarda piyasayı pek iyi takip edemedim.Ya sen aslında 4500 TL ye hazır sistem önerirsen arkadaşımın işime daha çok yarayacak. Eğer vaktin varsa 4500tl ye kasa önerir misin dostum ?
Kasa olarak Zalman S2'de tercih edilebilir.Rica ederim. Bu bütçede bu ikiliyi öneririm, ikisi de gayet iyidir.
![]()
Ranker Virgo RGB Tempered Glass USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
Ranker Virgo RGB Tempered Glass USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
![]()
Fsp Power Supply - Güç Kaynağı Fiyatları - GittiGidiyor
Fsp Power Supply (Güç Kaynağı) modelleri & fiyatları GittiGidiyor'da! En uygun fiyatlı power supply ürünlerini incelemek için hemen tıklayın!www.gittigidiyor.com
Tamamdır teşekkürler.Sınavlar yüzünden son zamanlarda piyasayı pek iyi takip edemedim.
Bunun için ayrı bir konu açarsan en sağlıklısı olur.
Malzeme kalitesi iyi ancak bu tür sistemlerde sadece egzoz fan ile nasıl olur bilemiyorum.Kasa olarak Zalman S2'de tercih edilebilir.
Sıkıntı çıkartabilir kötü marka modelÖncelikle selamlar, hayırlı akşamlar. Arkadaşım vatandan PC alacak kasa markası FC-8935G budur. Psu ile birlikte. Sizce psu bir sıkıntı çıkarır mı ?
Sıcaklık artar, ama ilerde fan takviyesi yaparsa gayet hoş olur.Malzeme kalitesi iyi ancak bu tür sistemlerde sadece egzoz fan ile nasıl olur bilemiyorum.
Fazladan fanların masrafları göz önüne alınırsa tercih edilebilir, sevdiğim bir kasadır.Sıcaklık artar, ama ilerde fan takviyesi yaparsa gayet hoş olur.