kasaya yakınım mesafelik bir şey değil sanırım oyunda problem ya kablo ile bağlanamıyorum bağlantı kopuyor kabloda çatlak var da sanırım oyunun optimizasyonu sıkıntılı yeni olduğu için araştırdığımda yaşayan çokhocam bluetooth ile oynarken mesafe çok önemli. Kabloyla oynamayı deneyin eğer yine gecikme varsa sorun oyunda veya sistemdedir ama gecikme olmazsa kasaya yaklaşmayı deneyin
adaptörde sıkıntı olduğunu sanmıyorum çünkü 23 de herhangi bi problem yoktu + 24ü de ilk indirdiğimde sıkıntı yoktu sonradan oldu oyun optimizasyonu kötü şuan sanırım problem yaşayan çok varAsus bt 5.0 öneririm Bluetooth. 9. Nesil gamepadi kullanıyorum. Önceden f710a göre hiç farkı anlayamadım
Evet olabilir 24 hiç oynamadım ping süreleri 23e göre artmış olabilirde anlık sv durumundan da olabilir 23 de normal geliyor banakasaya yakınım mesafelik bir şey değil sanırım oyunda problem ya kablo ile bağlanamıyorum bağlantı kopuyor kabloda çatlak var da sanırım oyunun optimizasyonu sıkıntılı yeni olduğu için araştırdığımda yaşayan çok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
adaptörde sıkıntı olduğunu sanmıyorum çünkü 23 de herhangi bi problem yoktu + 24ü de ilk indirdiğimde sıkıntı yoktu sonradan oldu oyun optimizasyonu kötü şuan sanırım problem yaşayan çok var